KORTE KURSER 2017

Dekadence
6. aug – 12. aug.

KORTE KURSER

Der kommer løbende mere indhold og information på kurserne. Har du spørgsmål, så kontakt os på info@jyderuphojskole.dk
Se aktuelle korte kurser i højre hjørne.

RABAT

• Gammel elevpris på sommerkurser – 25%
  • Studenterrabat  på sommerkurser – 25%
    (Husk at sende kopi af dit studiekort til tilmelding@jyderuphojskole.dk)

PRAKTISK INFO

Skolen ligger i Jyderup mellem Holbæk og Kalundborg, det tager lidt over en time med toget fra København. Kommer du fra Fyn og Jylland stiger du af i Slagelse og tager bussen direkte til Jyderup.

Skolen er beligende 200 m fra stationen og ligger ud til et at de smukkeste naturområder på Sjælland. (Skarresø og Åmosen)

Skolen har få enkelt værelser, men kan rumme 36 personer primært i dobbeltværelser.

Du har, på de fleste kurser, også mulighed for også at være dagelev, hvor du sover hjemme, men deltager fuldt ud i skolens program.

Køkkenet hører til i den absolut gode ende, og her laves mad for enhver smag med vægt på gode og grønne råvarer fra lokalområdet. (Lammefjorden)
Har du specielle behov så håndterer vi også dette.