DATO

Torsdag den 24. september 2020
Kl 20.00

PRIS

50,-

HVOR? 

Sølystvej 2, 4450 Jyderup 

FØLG OS PÅ FACEBOOK

Hold dig opdateret på vores arrangementer, ved at like os på facebook.

Koncert på Jyderup Højskole
Zeuthen, Anderskov og Vestergaard

Koncerten har fået ny dato – t0rsdag d. 24. september

Mød trioen Jesper Zeuthen, Jacob Anderskov og Anders Vestergaard er en de mest spændende grupper på den eksperimenterende musikscene lige nu.
De tre musikere fra tre forskellige generationer har turnéret intensivt i Danmark og Europa de sidste par år og udgav i 2018 det anmelderroste album “Out of the Spectacle” der vandt en Danish Music Award. Jesper Zeuthen er en legendarisk saxofonist med et langt og bredt virke indenfor dansk eksperimenterende jazz, Jacob Anderskov er pianist og komponist, og professor på Rytmisk Musikkonservatorium, og Anders Vestergaard er en af de mest spændende og kreative trommeslagere i den yngre generation i Danmark.

Gruppens musik er en krystalisering af et flerårigt samarbejde, der placerer sig et sted mellem tekstural improvisation, ekspressiv free jazz og abstrakt soul. Det er direkte og fysisk musik, der møder publikum på både udfordrende og forsonende vis, og som i følelsesmæssig forstand er rummelig og flerdimensional. Trioen har udviklet et personligt sammenspil hvor influenser, dynamikker og intentioner svæver frit mellem hinanden, fletter sig sammen i synergi og splintres i abstraktion, og hvor målet er at skabe plads fremfor at tage plads. Det er en slags forsonende blues til det store spektakel.

Torsdag den 24. september i 2020, kl 20.00

Entré: 50 kr