DATO

17. oktober
20.00

PRIS

50,-

HVOR? 

Sølystvej 2, 4450 Jyderup 

FØLG OS PÅ FACEBOOK

Hold dig opdateret på vores arrangementer, ved at like os på facebook.

Den danske lydkunstner Jacob Kirkegaard spiller en koncert med sit helt nye værk TESTIMONIUM på Jyderup Højskole. Jacob Kirkegaard bruger hele verden som sit instrument. Han optager på steder med en spændende lyd og historie, og formår at med små virkemidler skabe store værker.
Han har spillet koncerter og udstillet lydværker på bl.a MoMA i New York, Mori Art Museum i Tokyo, Louisiana Museum of Modern Art i Humlebæk, og Jyderup Højskole.

TESTIMONIUM er et nyt lyd- og videoværk af Jacob Kirkegaard, skabt af optagelser af affald, spildevand, affaldssortering og rensningsanlæg i Danmark, Grønland og Letland, samt fra en af verdens største lossepladser; Dandora dumpsite i Nairobi, Kenya.
Med lydsensorer begravet i endeløse bjerge af organisk affald, hydrofoner nedsunket i spildevand og forurenede floder, mikrofoner ved håndsorteret metal eller maskinsorteret glas, over sortsvedne landskaber af brændende plastik – udfoldes et intimt portræt af menneskehedens efterladenskaber og tilknyttede industri.
TESTIMONIUM er en bittersød hyldest til menneskehedens mødding: et levende vidnesbyrd til de kommende generationer.

Dato: 17. oktober 2019 kl 20.00.
Entré: 50 kr

Køb billet her