DATO

27. maj 2020
16 – 18

PRIS

275,-

HVOR? 

Sølystvej 2, 4450 Jyderup 

FØLG OS PÅ FACEBOOK

Hold dig opdateret på vores arrangementer, ved at like os på facebook.

ASPARGES TO GO

Igen i år bliver der tilberedt metervis af lækre lammefjordsasparges på Jyderup Højskole, som en hyldest til den flotte forårsbebuder. Dette forår må vi nyde menuen hver for sig, og derfor vil vores kok Nicklas forberede 3 retter med variationer af de berømte lammefjordsasparges, som kan hentes og så blot varmes hjemme. Maden pakkes i en bionedbrydelig engangsemballage og vejledning vil være vedlagt ved afhentning.

Forret: (Kold og er klar til servering)
Dampede hvide asparges med fjordrejer, sauce mousseline, urte-salat og surdejsbolle med smør

Hovedret: (Skal opvarmes hjemme)
Kylling ballotine af økologisk opdræt med fermenterede ramsløg, grillede hvide asparges, nye kartofler med røgede grønne asparges og brunet smør, frisk salat med syltede asparges, sæsonens grønt og hvidvinssauce

Dessert: (Kold og er klar til servering)
Rabarbermousse med broken gel på rabarber, friske jordbær, krystalliseret hvid chokolade og saltet karamelcreme lavet på asparges

Vi har et begrænset antal, og man bestiller via vores mail – info@jyderuphojskole.dk og betaler samtidig på mobilepay 99224.

275 kr. pr person

Bestilling senest d. 20.5.
Afhentning på Jyderup Højskole 27.maj 16-18

Der kan købes vin fra Charelius ved afhentning
150,- pr. flaske, eller smag på et glas mens du venter på din mad.
Derudover vil være mulighed for at købe grønne, hvide og lilla asparges fra Søren Wiuff.