DATO

onsdag d. 4. november
19.30

PRIS

GRATIS

HVOR? 

Sølystvej 2, 4450 Jyderup 

FØLG OS PÅ FACEBOOK

Hold dig opdateret på vores arrangementer, ved at like os på facebook.

Foredrag: 
Lad os tale om Europa

Grundet coronavirus er dette arrangement ikke åbnet for offentligheden alligevel. Vi glæder os til at byde velkommen en anden dag.

Klima, identitet, migration, arbejdsløshed og EU’s fremtid.

Det er nogle af de vigtigste emner, vi skal tale om, når Peter Laugesen og Elena Askløf fra ’Vores Europa’ holder foredrag på Jyderup Højskole 4. november.

Siden 2013 har Peter og Elena rejst Europa tyndt for at afdække de største udfordringer. Med rejseskildringer, film og billeder vil de fortælle om de mange aktivistiske og politiske kampe, der foregår i Europa lige nu.

Vi kommer blandt andet til den spanske ørken, hvor en gruppe unge europæere lever off-grid i kampen for den bæredygtige omstilling. Vi skal forbi unge grækere, der med nye civile initiativer skaber et værdigt og samfundsengageret liv trods arbejdsløshed. Og i Polen viser ungdommen, at der stadig er en ideologisk kamp om fremtiden – skal den være konservativ eller mangfoldig? Derudover vil de sætte ansigt på udfordringer med nationalisme og migration, og hvad det vil sige at være ung i Europa i dag.

Der garanteres engagement, inspiration og overraskende perspektiver, hvor de personlige fortællinger går hånd i hånd med politisk analyse.

Vores Europa er et prisbelønnet rejse- og formidlingsprojekt. Formålet er at forstå den europæiske samtid gennem mødet med unge mennesker fra hele Europa. Læs mere om Vores Europas arbejde her: https://voreseuropa.dk/

Onsdag d. 4. november 19.30 – 21.00 på Jyderup Højskole