DATO

6. januar
19.30

PRIS

250,-

HVOR? 

Sølystvej 2, 4450 Jyderup 

FØLG OS PÅ FACEBOOK

Hold dig opdateret på vores arrangementer, ved at like os på facebook.

NIELS HAUSGAARD
Øvekoncert

ALLE BILLETTER ER UDSOLGT – OGSÅ TIL VENTELISTE

Niels Hausgaard har igen i år valgt at starte sin turné med en øve-koncert i Jyderup. 2020-turnéen har titlen: ”Du ved, hvad jeg mener…”

Det sker mandag den 6. januar kl. 19.30 i Skarridsøsalen, Skarridsøgade 37, 4450 Jyderup. Jyderup Højskole arrangerer koncerten, og skulle du have lyst til at støtte Jyderup Højskole med et nyt medlemskab for 2020, har du mulighed for at købe op til to koncertbilletter.

Traditionen tro bliver billetterne solgt på Jyderup Højskole søndag den 8. december fra kl. 10-12. Billetterne sælges efter først til mølle-princippet, og vi forsøder ventetiden med mulighed for at købe en lille skarp, kaffe og et stykke af køkkenets bedste morgenbrød. Hvis du ikke allerede har meldt dig ind i skolekredsen, kan du gøre det samtidig med køb af billetter.

En billet koster 250 kr., og der er unummererede pladser. Et skolekredsmedlemskab for 2020 koster 150 kr. Overskuddet går ubeskåret til istandsættelse af højskolens bygninger.

Skulle der være usolgte billetter efter den 8. december, kan de købes inklusiv skolekredsmedlemskab ved at kontakte skolen på 5922 4480 eller info@jyderuphojskole.dk.

Ønsker du blot at tilmelde dig skolekredsen kan du gøre det her