DATO

6. marts
20.00

PRIS

GRATIS

HVOR? 

Sølystvej 2, 4450 Jyderup 

FØLG OS PÅ FACEBOOK

Hold dig opdateret på vores arrangementer, ved at like os på facebook.

OPRØR FOR FREMTIDEN

For at forme fremtiden må man forstå fortiden. Derfor har to unge socialister – en folketingspolitiker og en regionsrådspolitiker – i en helt ny bog givet deres bud på, hvordan vi indretter samfundet i en fremtid med kunstig intelligens og stigende digitalisering. Onsdag d. 6. marts vil de præsentere og debattere bogen på Jyderup Højskole.

Lisbeth Bech Poulsen er folketingsmedlem for SF og ordfører for finans, erhverv, skat, it og teknologi. Peter Westermann sidder i Region Hovedstaden for SF, stiller op til Europa-Parlamentet og underviser i Politik på Grundtvigs Højskole. De har sammen skrevet en bog, der er et oprør for at fremtidssikre vores samfund. Vores demokratiske værdier. Et manifest for frihed og fællesskab.
Bogens grundsyn er optimistisk: Når alt trivielt, gentagende arbejde bliver overtaget af maskiner, får mennesker mere fri tid til nærhed og omsorg. Men bogen er også et opråb og et politisk manifest. De positive konsekvenser af den moderne teknologi kommer nemlig ikke uden indgriben fra de ansvarlige politikere. De politiske handlinger skal op i et tempo, der modsvarer den teknologiske udviklings. Det handler om omfordeling, både af penge, indflydelse og ejerskab. Og det handler om borgerlighed, i den oprindelige betydning. Med reelle rettigheder og pligter.

Entré: Gratis