DATO

14. marts
19.30

HVOR? 

Sølystvej 2, 4450 Jyderup 

FØLG OS PÅ FACEBOOK

Hold dig opdateret på vores arrangementer, ved at like os på facebook.

Forfattermøde:
Line Knutzon og Kristina Nya Glaffey

Mød dramatiker og forfatter Line Knutzon og forfatter Kristina Nya Glaffey til oplæsning og samtale om bl.a. litteratur og satire. Line Knutzon vil læse fra sin seneste udgivelse ‘Camille Clouds Brevkasse’ (Gyldendal, 2017) og Kristina Nya Glaffey fra sin seneste udgivelse ‘Mor og Busser skal Skilles’ (Gladiator, 2016), og forfatterne vil samtale med Ida Marie Hede, der er fast underviser på Gladiators Forfatterskole på Jyderup Højskole.

BIO
Line Knutzon (født 1965) er en prisbelønnet dansk dramatiker, der bl.a. har skrevet Snart kommer tiden, Først bli’r man jo født, Guitaristerne og serien om Måvens og Peder. Som skuespiller har hun medvirket i filmen Mord i mørket fra 1986 og i tv-serierne Kirsebærhaven 89 og Hvor svært kan det være. I samarbejde med forfatterne Mette Moestrup og Naja Marie Aidt udgav Line Knutzon i 2014 bogen “Frit Flet” i 2014. Bogen er skrevet af de tre kvinder i fællesskab og er en blanding af mange genrer, heriblandt lyrik, prosa, dagbogsnotater, e-mails mm. I 2017 udkom ‘Camille Clouds brevkasse’, hvor den fiktive brevkasseredaktør Camille Cloud svarer på læsernes breve.

Kristina Nya Glaffey (født 1979 i Frederiksværk) er en dansk forfatter, uddannet fra Nordisk Sprog og Litteratur ved Københavns Universitet 2000-02, Forfatterskolen 2005, og Studier ved Center for kønsforskning på Københavns Universitet 2007-08. Hun har været medredaktør på tidsskriftet Banana Split. Hun underviser på Gladiatorskolen. Nya Glaffey debuterede med Lykkejægere i 2007. I 2012 udkom Padder og krybdyr, som handler om en ung, lesbisk kvindes overvejelser om at blive mor, og hvordan det vil være at leve som homoseksuel forælder i et heteronormativt samfund. Mor og Busser udkom på Forlaget Gladiator i 2014. Her bliver en lesbisk kernefamilies hverdag beskrevet gennem barnets øjne, og værket undersøger hvad det vil sige at være en familie anno 2014. Hun har senest udgivet efterfølgeren Mor og Busser skal skilles (2016) på Forlaget Gladiator.

Onsdag d. 14. marts kl. 19.30