DATO

20. september
20.00

PRIS

50,-

HVOR? 

Sølystvej 2, 4450 Jyderup 

FØLG OS PÅ FACEBOOK

Hold dig opdateret på vores arrangementer, ved at like os på facebook.

Harmonika, rå vokal og fortællinger
Koncert med Gunni Torp

Sangerinde og sangskriver Gunni Torp bevæger sig på folkemusikkens mere bulede veje. Lige siden debutten med Gunni & Nitternes og de revsende sømandssange på ”Pæne Piger Boller i Karry” har hun stået solidt med sin harmonika og rødder i skandinavisk folkelighed og balkanmusik.

Det er folkemusik af den knugende slags. Americana, støj og blues blander sig til moderne viser fra Torps hånd. Her er sange om fængsler og flugt, om rejser ind i erindringens mørke, for at finde det som er tabt, og om en rummelighed der er blevet så stor, at man selv forsvinder. Det er sange på trods og med en vis indignation. Her er hilsner til de tavse stemmer, og til dem der oplever undertrykkelse. Her er mod til at bryde tabuer og humor som et lille vindue på klem.

Gunni optræder med både sine nye og gamle viser, med harmonika, upoleret vokal og fortællinger, der åbner portene til en farverig og underholdende rundtur i bylivet, kvindelivet, hverdagen og drømmene. Med sig har hun en del landevejsstøv og performer-erfaring fra værtshuse, forsamlingshuse, spillesteder, festivaler, dagligstuekoncerter, bryllupper og havnefester.