DATO

Lørdag d. 1. januar 2022
kl. 20.00

PRIS

75 kr.

HVOR?

Sølystvej 2, 4450 Jyderup 

FØLG OS PÅ FACEBOOK

Hold dig opdateret på vores arrangementer, ved at like os på facebook.

K A L E II D O

K A L E II D O på Jyderup Højskole

Vær med til at starte en ny tradition, når Jyderup Højskole byder på et glas bobler, et stykke kransekage og en helt igennem fantastisk koncert med KALEIIDO.

Guitarist Anna Roemer og saxofonist Cecilie Strange, er gået sammen om en fælles musikalsk vision — at skabe musik, der flytter sig i tid, rum og sted.

Med afsæt i en stigende hype fra deres koncerter i 2019, udgav duoen K A L E II D O deres anmelderroste debutalbum VOYAGE i år. Med rødder i jazzen og traditionen omkring improvisation har de på albummet skabt en atmosfærisk og autentisk lyd, hvor saxofon, guitar, trommer, bas, trompet og ordløs vokal, på indfølt vis smyger sig rundt om hinanden.

Live optræder K A L E II D O med skiftende besætninger, hvilket gør at deres udtryk og kyd også er i konstant forandring og udvikling. Deres helt egen særegnede stil har skabt begejstring hos publikum og ikke mindst hos anmeldere i ind -og udland. Også P8 Jazz har i særdeleshed omfavnet ‘VOYAGE’ der var udvalgt som Ugens Album ved udgivelsen.

K A L E II D O er nomineret til Danish Music Awards i kategorien “Bedste nye jazznavn” og er lige nu albumaktuelle med The Nebula Session.

Tilmeldingsfrist er senest tirsdag d. 28. december på linket her