DATO

Senest tilmelding
1. december 2020

Hent mellem
kl.12-15
31. december 2020

PRIS

Kødspiser:
350,-

Vegetar:
300,-

HVOR? 

Sølystvej 2, 4450 Jyderup 

FØLG OS PÅ FACEBOOK

Hold dig opdateret på vores arrangementer, ved at like os på facebook.

FÅ DIN NYTÅRSMENU
FRA JYDERUP HØJSKOLE

Bliver du også en anelse opgivende ved tanken om al den mad, der skal tilberedes mellem jul og nytår? Er du i tvivl om, hvad der overhovedet kan lade sig gøre på grund af corona? 

Lad stjernekokkene på Jyderup Højskole for din nytårsmenu. De har udviklet en menu både kødspisere og til vegetarer, som du kan se her: 

Nytårsmenu til kødspisere

Forret: Store rejer med fermenteret hvidløgsmayo med blæk, sprøde croutoner med tørrede urter, syltede rødløg, sprød salat, krydderurter og røget torskerognsemulsion samt lyst brød med smør til.

Hovedret: Kalvemørbrad af friland med Pommes Anna med svampe (trompetsvampe fra skoven), karamelliseret selleripure, jordskokkechips med tørret rødbede, kraftig sauce nedkogt med portvin og fermenteret rødbedesaft, salat med rødbede, kål og solbær, samt mørkt maltbrød med tranebær, valnødder og brunet smør.

Dessert: Mørk chokolademousse med havtorn-gele, syltede havtorn, saltet karamelcreme og sprød havtorn med bagt hvid chokolade.

Sødt: Kransekage.

Pris 350 kr.

Nytårsmenu til vegetar

Forret: Rødbedetatar af saltbagte rødbeder med hyldebærkapers, tørret æggeblomme, dijon, urtemayo, friterede kapers og revet ost, samt lyst brød med smør.

Hovedret: Panko-stegt tofu med Pommes Anna med trompetsvampe fra skoven, karamelliseret selleripure, jordskokke-chips med tørret rødbede, kraftig sauce med svampe, portvin og fermenteret rødbedesaft, salat med rødbede, kål og solbær, samt mørkt maltbrød med tranebær, valnødder og brunet smør.

Dessert: Mørk chokolademousse med havtorn-gele, syltede havtorn, saltet karamelcreme og sprød havtorn med bagt hvid chokolade.

Sødt: Kransekage

Pris 300 kr.

Der skal bestilles minimum to kuverter, og tilbuddet forudsætter, at vi modtager mindst 20 bestillinger. Betaling skal først ske, når vi ved, at der er bestillinger nok.

Send mail til kokken@jyderuphojskole.dk med dit navn og antal bestillinger. 

Maden er pakket, men der skal anrettes og varmes selv, vejledning følger med
Hent mellem kl.12-15 d. 31/12-20
Senest tilmelding d. 1/12-20