DATO

Torsdag d. 25. november
kl. 18.00

PRIS

400 kr.

HVOR?

Sølystvej 2, 4450 Jyderup 

FØLG OS PÅ FACEBOOK

Hold dig opdateret på vores arrangementer, ved at like os på facebook.

Vildtaften

Vildtaften på Jyderup Højskole

I anledning af efteråret inviterer Jyderup Højskole til vores traditionelle vildtaften. Vi skal nyde årstidens lokale råvarer, kyndigt tilberedt af vores dygtige kok Niklas Jedig. Der vil være lækker snack og efterfølgende velhængt vildt og svampe fra skoven omkring Jyderup samt tilbehør med et tvist. Det hele sluttes af med en lækker dessert og suppleres af gode vine, som kan købes i baren.

Vi har inviteret den lokale jæger til at komme og fortælle alt om, hvorfor jagt er vigtig for både natur og sind. Musikken leveres af trioen AK & all that jazz, som spiller skøn traditionel jazz.

Dato: Torsdag den 25. november kl. 18:00
Pris: 400 kr. pr. person inkl. et glas vin til maden og portvin til desserten – begrænset antal pladser

Tilmeldingsfrist er senest torsdag d. 18. november på linket her

AK & All That Jazz trio

Sangerinden Anne Kristine’s vokal er klart farvet af kærligheden til de “store amerikaner”, Ella
Fitzgerald , Diana Krall, Nathalie Cole, Anita O`Day m.fl. Med en meget nærværende og varm udstråling, samt stor professionalisme, lykkes det oftest AK, at skabe en yderst intim stemning, hvor den uomtvistelige musikalitet og det gode showmanship er garant for en fed musik oplevelse.
Repertoiret bærer præg af en rigtig New Orleans Gumbo – Hot & Sweet – musik med intensitet og spilleglæde, swing, latin og ballader.
AK & all that Jazz er også 2 af de mest skattede og benyttede solister på den hjemlige scene.
Rytmegruppen: Marko Martinovich, Marc Davis, har fungeret som akkompagnement bag nationale og internationale solister i et utal af sammenhænge, og samtlige medlemmer af orkesteret har spillet, samt indspillet på kryds og tværs igennem de sidste 30 år. Sammen med AK nyder de i denne konstellation, at spille “klassikerne” i egne arrangementer, med indforstået nærvær og glæde.

AK & and all that Jazz har spillet på bl.a Copenhagen jazz festival, Århus jazzfestival, Snakecity jazz festival, Krøgers have, jazzbrunch i Den Kgl. Operaen, samt Nyhavn Sct. Hansaften. Har gæstet diverse Jazzklubber bl.a Preservation Hall i New Orleans, Gladsaxe, Long John jazz klub, Charlie Scott, Viften i Rødovre, Palæbar, Drop Inn og Portale i Greve m.fl

FB: AK and all that jazz

https://www.youtube.comwatch?v=sllsBunJeMc&feature=share

http://youtu.be/on2e9j4-qEk

http://youtu.be/7EcxHDVFSGs

https://youtu.be/doxELmSyEgl