søndag 5. august
– lørdag 11. august

–  4000 kr. pr. uge

Når du har tilmeldt dig, sender vi en mail med videre oplysninger om betaling.

BEFRI DIN SKRIVNING
information og tilmelding

Befri Din Skrivning handler om at finde vejen til den gode tekst. Kurset henvender sig både til kommunikatøren, journalisten eller akademikeren og til den der skriver mere privat eller skønlitterært.

Vi ser på skrivningen som et håndværk med en tilhørende værktøjskasse som alle typer af skribenter har gavn af at kende eller forbedre. Den ene side af værktøjskassen handler om den arbejdsproces det er at skrive – en proces som skal befries fra frustrationer og dårlige vaner. Den anden side af værktøjskassen indeholder redskaber til at justere selve sproget med, så det befries fra klicheer, fejl og andre dårligdomme. En rutineret arbejdsproces og et sikkert sprog er skrivelystens, inspirationens og kreativitetens grundlag – dét er vejen til den gode tekst.

Vi kommer derfor til at arbejde med begrebet flow: Hvad er nøglen til at skrive i flow? Vi kommer til at kigge på sprogtekniske ting såsom gode og dårlige formuleringer, tegnsætning og typiske sprogfejl. Vi kommer til at snakke om klicheer der står i kø, og om dødt og levende sprog. Og i løbet af kurset vil du arbejde med din egen tekst (eller en del heraf) og få individuel feedback på den fra andre på holdet og fra kursets to undervisere, Anders Rou Jensen og Martin Lund.

Midt på ugen får vi besøg af Lone Hørslev for at se på skrivningen fra en mere skønlitterær vinkel.

Der er et maksimalt deltagerantal på 15.

Se programmet her:

Læs mere om Anders Rou Jensen og Martin Lund her:

TILMELDING

VIGTIGT:  Det er et lovmæssigt krav at indtaste CPR-nummeret.  Hvis du ikke har et dansk CPR-nummer vil vi bede dig om at indtaste din fødselsdato (dd.mm.yy).