–  1600 kr. pr. uge

–

Studietur er ikke inkl. prisen

Tilmeldingsgebyr:
(Tilmelding er først gældende når tilmeldingsgebyret er betalt)

KURSER

Forår 2018

• 24 uger: 7. jan. – 23. juni
  • 12 uger: 7. jan. – 31. marts
  • 12 uger: 1. april – 23. juni

Efterår 2018

• 18 uger: 12. aug. – 15. dec.
  • 12 uger: 12. aug. – 3. nov.
  • 12 uger: 23. sep. – 15. dec.

Vil du hellere på et ophold af kortere varighed?
Kontakt os på info@jyderuphojskole.dk

SE UGESKEMA

Dansk sprog og kultur

For dig der vil lære mere om Danmark og komme dybere ind i sproget, historien, kulturen og Danmarks placering i international sammenhæng

Kurset er tilrettelagt så alle kan være med, både nybegyndere i sproget, øvede og de der allerede har en stærk interesse i dansk sprog og kultur. Alt sker med den almene højskole og den smukke omkringliggende natur som ramme.

Højskolen har derudover fokus på at få elever med flygtninge-status i arbejde eller uddannelse efter endt højskoleophold. Vi har derfor aftaler med en række lokale firmaer om virksomhedsbesøg og adoptionsordninger, hvilket understøttes af målrettet undervisning i det danske arbejdsmarked.

Endelig deltager eleverne på Dansk sprog og kultur på den fælles studietur, hvor alle skolens elever rejser rundt i Danmark og besøger kulturelle og historiske steder, som alle har eller haft stor betydning for landets udvikling og selvforståelse.

OPLEV DANMARK SOM HØJSKOLEELEV

Højskolerne er en stolt tradition for samvær og uddannelse

Kurset foregår på Jyderup Højskole, hvor man som elev også bliver en del af  højskolens øvrige aktiviteter med morgensamlinger, aftenforedrag, musikarrangementer samt fælles-og valgfag.

KREATIVT MILJØ
Som elev på Jyderup Højskole bliver du en del af et kreativt miljø. Skolen rummer flere andre kreative linjer som du også får mulighed for at prøve kræfter med i de mange valgfag, hvor du kan vælge fag som fx: Kreativ Skrivning, Graffiti, Udeliv, Elektronisk Musik, Ukulele/Guitar/Klaver, Vævning og Litteratur. Der vil i løbet af et semester være forskellige samarbejdsprojekter med skolens øvrige linjer. Du vil desuden indgå i højskolens daglige liv, som udover linjefagets undervisning også indebærer morgensang, debatter, foredrag og koncerter. Højskolen har hjemme i et gammelt slot tæt ved skov og sø, kun en time fra København i tog og bil.
På skolen er der muligheder for at sejle i kano, overnatte på tømmerflåde og tage en tur i sauna.

LINJEFAGSLÆRER I DANSK SPROG OG KULTUR – ANDERS SCHREINER

Cand. mag i dansk, og ekspert i nyere dansk bondelitteratur, har tidligere arbejdet på Karen Blixen museet og Den frie udstillingsbygning.