Vilde Tuv

“Jeg havde i lang tid drømt om at kunne producere egen musik og på 4 måneder på Jyderup lærte jeg så meget! Fantastisk dygtige lærere og medelever, samt tid og udstyr til at kunne fokusere. Ellers ligger skolen midt i en nydelig skov og man lærer de sødeste mennesker at kende og spiser den lækreste mad.”

Vilde TuvJyderup Electronic, efterår 2015
Kristine Bjørn Thomsen

“På Grøn Guerilla har jeg oplevet at se muligheder frem for begrænsninger. Det har givet mig engagement og lyst til i fremtiden at træffe bæredygtige valg, som ikke længere kun handler om global opvarmning, men også er blevet et personligt valg om livskvalitet og fællesskab.”

Kristine Bjørn Thomsen Grøn Guerilla, forår 2016
Nikolaj Aage Høi

“Tillad mig at remse op:

– Forrygende sted
– Formidable undervisere og gæstelærere
– Fremragende køkkenpersonale
– Fucking fed undervisning

Det lyder måske corny, men her er det virkelige  op dig selv, hvor meget du vil have ud af dit ophold og undervisningen.  Du får både tiden, viden og hjælpen til det, du vil.

Opholdet på Jyderup Electronic gav – udover grundlæggende viden om musikproduktion i – og udenfor elektronisk musik – en helt ny opfattelse af, hvad lyd kan være.”

Nikolaj Aage HøiJyderup Electronic, forår 2016
Anne-Kristine Selvejer

“På de tre måneder jeg havde Henrik som underviser gik jeg at være en person der stillede spørgsmål som “Hvordan laver man en sang?” til en elektronisk musiker der pitchede mig selv til festivaller (og jeg blev booket!). Henrik lærte mig hvordan man laver musik i Ableton Live, det ville jeg helt ærligt aldrig have kunne lære mig selv. Samtidig var han også god til at inspirere til at man tænkte kreativt og prøvede nye ting af. Jeg synes jeg både blev støttet og udfordret på en måde der fik mig til at udvikle mig meget.”

Anne-Kristine SelvejerJyderup Electronic, efterår 2014
Erik Steiger

“What I got from Jyderup Højskole, and the art class, was total freedom to do what I liked. The only boundary to that freedom was the discipline that I discovered I had to enforce on myself if I was going to be successful with my artwork. Also, I was exposed to many different ways of working that never would have occured to me had I not been at the school, which greatly opened up my own practice. And last, but not least, Anders Reventlov gave me the kick in the ass I needed to move forward.”

Erik Steiger Kunst, efterår 2015 - forår 2016
Preben Højer

Kunstlinjen har givet mig en bred forståelse for kunst og fået mig til at tænke over det jeg laver, hvorfor jeg laver det, samt hvad der giver mening for mig at lave. Derudover har jeg fået en bedre forståelse for kunst og andre kunstnere både danske og internationale, og gennem mange gode samtaler og dialoger fået sat ord på hvorfor de gør som de gør. Alt i alt har det givet mig blod på tanden, fornyet lyst til at lave kreative ting, og gjort det muligt nu at leve af min hobby!

Preben HøjerKunst, forår 2016
Søren Majlund Jensen

“Sangerskriverlinjen på højskolen hjalp mig først og fremmest til at fastholde idéer og skitser og til dermed at færdiggøre mine sange. Derudover udgjorde benspænd, opgaver og samtalerne i det venskabelige sangskrivermiljø med læreren og de andre sangskrivere nogle gode og tit ret overraskende inspirationskilder til konkrete sange, men også til andre måder at arbejde kreativt med melodier, tekster, instrumentering, fremførsel, osv., som jeg nok aldrig ville være stødt på ellers. Jeg blev kort sagt skubbet ud på det dybe vand i kunstnerisk henseende i et humoristisk, venskabeligt men også udfordrende miljø.”

Søren Majlund Jensen Sangskrivning, forår 2016
Jael Nordbek Azoulay

“Kurset Jyderup Electronic med Henrik Sundh ved roret har været en udsøgt fornøjelse. Det på en højskole, hvor der er usædvanlig højt til loftet og kort til glødende efterårsløv og ubrudte tæpper af anemoner. Henrik er en meget nærværende og dygtig underviser som er superskarp både som tekniker og musiker, og jeg kan varmt anbefale både kurset og højskolen.”

Jael Nordbek AzoulayJyderup Electronic, efterår 2014 - forår 2015
Ebbe Bertelsen

“På Jyderup Højskole lærte jeg at omsætte ord til handling. Jeg fandt ud af, at forudsætningen for at handle er et stærkt fællesskab, og det finder du på højskolen. Fagligt set er Grøn Gueriella et overflødigshorn af dygtigere undervisere: jeg blev uddannet i global politik og praktisk viden om grønsager, kompost og bier.

Nana er den gennemgående underviser, og det er svært ikke at blive smittet af hendes engagement. Jyderup Højskole har altid en kæmpe ja-hat på, og hvis du vil kan du gribe ud og få muligheder, som du ellers ikke ville komme i nærheden af.

På højskolen mødte jeg derudover musik og kunst, der fik atmosfæren til at vibrere og gør det hele lidt magisk. Jyderup Højskole har mine varmeste anbefalinger”

Ebbe BertelsenGrøn Guerilla, efterår 2015
Bent Warney

“Som 67-årig billedkunstner samt underviser i billedkunst gennem en årrække kan det undre, hvorfor søge Anders Reventlov som underviser i billedkunst? En selvudvikling, en ny tilgang, en nødvendig “selvnedbrydning”, er nogle af svarene. Stor tak til Anders! For ikke at gå på kompromis, for sin store indsigt i kunstverden fra gadekunst til Kunsthallerne, for med liv og sjæl at forblive tro mod egne værdier. Jeg har til fulde fået det nødvendige indspark,fornyelse, indføling og løsrivelse fra vanemønstre. Genfødt i den malestil der er min”

Bent Warney Kunst, Efterår 2016
Giulia Consonni (Kawn)

“I’ve always been fascinated by electronic music making but I never had the time or the right guidance to do anything about it, until I got a spot at Jyderup Electronic.

Thanks to the best inputs, awesome atmosphere (super chill) and great creative freedom I managed to make TONS of music from scratch and get so much live experience.

From total beginner in January 2015, (opening Ableton at the school for the first time) I ended up getting involved in Karriere Kanonen and playing at SPOT Festival in 2016. Jyderup Electronic was the start of it all, just saying. I can’t recommend it enough!”

Giulia Consonni (Kawn) Jyderup Electronic, forår og efterår 2015
Malou

Mit ophold på Grøn Guerilla har lært mig at se vores udfordringer og vores verden i et nyt perspektiv – jeg har fået vendt min klima- og samfundsdepression i en konstruktiv retning og har nu optur over at kunne forstå strukturer og problematikker der før ellers virkede meget komplekse. Nana er en fantastisk engageret lærer og kan gøre ethvert emne sjovt at lære om! Jyderup Højskole er en enormt åbensindet skole og jeg følte mig hjemme fra dag 1. Derudover ligger skolen midt i den smukkeste skov og ud til en magisk sø – kan ikke anbefales nok!!!

Malou Grøn Guerilla, efterår 2016
Cisser

“Sangskriverlinjen gav mig gode rammer til at være produktiv. Jeg fik redskaber til at gennemarbejde og afslutte projekter og jeg blev udfordret til at tænke nyt. Jeg fik en masse inputs fra forskellige verdner og en masse tid til fordybelse. Højskolen gav mig et godt fundament for en musikalsk rejse, der har fortsat efter forløbet sluttede.”

Cisser Sangskrivning, efterår 2015
Anders Dalhøj

Jyderup Electronic har lært mig at udfolde mig på en måde jeg ikke kunne lære fra youtube tutorials og fagbøger – Det har lært mig at kunne begå mig i musikken som jeg aldrig har kunnet før – det skyldes ikke kun sammenholdet og de fantastiske lærere, men hele det magiske sted, som Jyderup Højskole er.

Anders DalhøjJyderup Electronic, forår 2016