Pressemeddelelse:

Gert Møller Jensen er Jyderup Højskoles nye forstander

.

Jyderup Højskole har fundet sin nye forstander. Han hedder Gert Møller Jensen, og har en fortid på Holbæk Drama College og teatret Superreal. Derudover har han arbejdet med unge mennesker siden 1998, og har 20 års ledelseserfaring.

1. maj 2021 er der skiftedag i forstanderboligen på Jyderup Højskole. Nuværende forstander Poul-Henrik Jensen, der også er medstifter af højskolen, flytter ud. Og ind flytter Gert Møller Jensen og ægtefællen, Jeppe Hellemann Worning. Han overtager nemlig jobbet som forstander.

Gert Møller Jensen har 20 års ledelseserfaringer inden for kultur- og ungeområdet, og er vant til at styre økonomi, rekruttering, lønforhandlinger og alt det der følger med til en lederstilling. Han har ikke tidligere arbejdet fast i højskoleverdenen, men har en bred undervisningsprofil, og han glæder sig til at tage fat på arbejdet:

’’Jeg glæder mig til at videreføre Jyderup Højskoles værdier om social og grøn bæredygtighed og kunstens vigtige rolle i samfundet. Og så glæder jeg mig først og fremmest til at møde eleverne og personale’’.

Ansættelsesudvalget – med formand for Jyderup Højskoles bestyrelse Lena Brostrøm i spidsen – begrunder valget af Gert Møller Jensen med bl.a. følgende: 

Vi har valgt Gert, fordi vi mener han kan og vil tage Jyderup Højskole til nye højder. Hans værdier og fremtidsvisioner matcher Jyderup Højskoles, og med hans analytiske sans, organisatoriske evner, nysgerrighed samt evner og erfaringer med at relatere til og skabe forandring for og med unge, er vi sikre på at han bliver en stærk fremtidig forstander for Jyderup Højskole.”

Både ansatte og bestyrelse på Jyderup Højskole ser frem til samarbejdet og til at komme i arbejdstøjet med Gert Møller Jensen i spidsen. 

Kontakt

Gert Møller Jensen                                              Lena Brostrøm, bestyrelsesformand

31454155                                                              40204841

Forstander Poul-Henrik Jensen, kommende forstander Gert Møller Jensen og bestyrelsesformand Lena Brostrøm
Foto kreditering : Billie Maya Johansen