søndag 8. juli
– lørdag 14. juli

–  4000 kr. pr. uge

Når du har tilmeldt dig, sender vi en mail med videre oplysninger om betaling.
Find tilmeldingsformularen nederst.

INFORMATION OG TILMELDING TIL
Grøntsager & grønne sager
8. juli – 14. juli 2018

Vi lever i en tid med store forandringer. Klimaændringerne er her og menneskets forhold til naturen ændrer sig. Det betyder, at vi må indstille os på at nytænke vores samfund og måde at leve på. Omstillingen rummer ikke kun tal og tekniske løsninger, men er også en mulighed for at genopfinde vores måde at se på læring, viden, forståelse og ikke mindst hinanden. På sommerkurset møder du derfor en bred vifte af forskellige synspunkter og fagligheder i omstillingen bl.a. biologen, forfatteren, politikeren, kunstneren, naturkokken, ildsjælen og landmanden.

Brug en uge sammen med andre engagerede mennesker i smukke omgivelser på et slot ved skov og sø, med muligheder for sejle i kano, overnatte på tømmerflåden og tage en tur i sauna. Igennem ugen vil du blive præsenteret for en lang række spændende foredragsholdere som på hver deres måde arbejde med natur og omstilling, og så skal vi på inspirationstur til smukke Orø, der er godt i gang med drømmene om den nye verden. Hele ugen igennem spiser du lækker mad fra vores køkken, der fokuserer på økologi og lokale fødevare, med mulighed for at være både vegetar og veganer.

KURSUSLEDER – NANA GERSTRØM ALSTED

Nana er uddannet sociolog, bestyrelsesmedlem i Mellemfolkelig Samvirke, medlem i nætværket af bæredygtige højskoler og har en særlig interesse for hvordan uddannelse og social forandring hænger sammen.
E-mail: nana@jyderuphojskole.dk

TILMELDING

VIGTIGT:  Det er et lovmæssigt krav at indtaste CPR-nummeret.  Hvis du ikke har et dansk CPR-nummer vil vi bede dig om at indtaste din fødselsdato (dd.mm.yy)