HANDELSBETINGELSER

Søslystvej 2
Jyderup
info@jyderuphojhskole.dk

Betalingsbetingelser og bekræftelse af tilmelding
Ved tilmelding til korte eller lange kurser modtager du en bekræftelsesmail. Indenfor højst en uge modtager du en mail med praktiske oplysninger og en faktura. Inden for 8 dage fra modtagelsen af din faktura skal du venligst betale tilmeldingsgebyret, som en bekræftelse af dit ophold, resten af dit ophold betales i en eller flere rater. Du er også velkommen til at betale det hele samlet. Nederst på fakturaen finder du forfaldsdatoer samt de koder og informationer, du har brug for til at gennemføre din betaling.

Hvis du har modtaget nogen form for rabat, vil den blive lagt på din sidste rate. Du skal være opmærksom på, at du skal gennemføre minimum 12 uger for at opnå rabatten.

Under dit ophold på Jyderup Højskole kan du betale med kontant, MobilePay eller kontooverførsel.

Fortrydelse og afbud ved kurser under 4 uger
Ved afbud senest 4 uger før kursusstart refunderer kursusprisen fratrukket 1000 kr. (tilmeldingsgebyret). Ved afbud senere gives ingen refusion. Du har dog altid en fortrydelsesret på fem dage.
Vi forbeholder os ret til at aflyse kurser ved for få tilmeldinger eller ved sygdom. Du vil i tilfælde af aflysning kunne flytte din tilmelding til et andet kursus med ledige pladser eller få pengene retur. Vi kontakter de tilmeldte pr. telefon eller e-mail ved aflysninger. Vi kan ikke garantere, at aflyste kurser oprettes på et senere tidspunkt.

Fortrydelse og afbud ved kurser over 4 uger
Ved tilmelding betaler du et tilmeldingsgebyr på 950 kr., dette beløb refunderes ikke. Du har dog altid en fortrydelsesret på 5 dage. Ved framelding mindre end 4 uger før kursusstart, skal du betale første rate af kursusbetalingen.
Efter du er startet på skolen er der 4 ugers opsigelsesvarsel. Du skal altså betale for indeværende uge plus 4 uger. Dette gælder også, hvis du afbryder dit ophold på grund af brud på skolens regler. Du får dog ikke penge tilbage inden for de første 8 uger.

På hvert semester har vi en studietur. Du bliver automatisk tilmeldt studieturen ved tilmelding. Du kan ikke framelde dig studieturen efter 6 uger før studieturens start.

Som ikke EU-borger kan du ikke få refunderet dit ophold, hvis du vælger at afbryde det. Kun hvis årsagen er, at du ikke opnår visum, kan du få tilbagebetalt dit ophold efter vores gældende regler. Vær derfor i god tid med at søge visum.

Behandling af personoplysninger
Jyderup Højskole har brug for at indhente personoplysninger om elever i forbindelse med tilmelding.
Vi anvender alene disse personoplysninger med henblik på at opfylde skolens forpligtelser som højskole Overordnet indsamler vi almindelige personoplysninger om en elev som fx navn, adresse, telefonnummer, e-mail, nationalitet, uddannelsesforhold og andre nødvendige oplysninger for at drive skoletilbuddet.
Skolen har dog også brug for at indhente elevens CPR-nummer. Når skolen indsamler CPR-nr. på eleven, skyldes dette bl.a. skolens forpligtelser over for Kulturministeriet i forhold til at kunne søge tilskud, og at Kulturministeriet kan kontrollere at eleven ikke er registeret på flere skoler. Vi videregiver ikke oplysninger til andre.

Skolen opbevarer disse stamdata oplysninger til evig tid, da højskolen har en forpligtelse til dette for at kunne udstede et højskolebevis til en elev der har været på et ophold på mindst 4 uger jf. højskolelovens § 15, stk. 5.

Vær opmærksom på, at du ved din tilmelding giver dit samtykke til at Jyderup Højskole sender dig mails med information om din tilmelding og dit kursus. Vi sender ikke nyhedsmails eller lignende.

Forbehold
Der tages forbehold for tryk-/tastefejl, udsolgte kurser, afvigelser fra det skrevne og afvigelser i forhold til vores billeder på hjemmesiden.

Brug af billedmateriale
Ved tilmelding giver du – uden yderligere samtykke – Jyderup Højskole lov til at offentliggøre billeder af personer og stemningsbilleder, når blot der ikke tale om konkrete portrætbilleder, krænkende motiver eller motiver som på anden vis udnytter afbillede personer. Du kan altid trække dette samtykke tilbage, fx ved din ankomst til skolen.

Jyderup Højskoles generelle holdning er, at ingen skal eksponeres på hjemmeside, sociale medier eller andre steder mod deres vilje. Vi vil derfor bestræbe os på at få billeder fjernet fra hjemmesiden og andre platforme hurtigst muligt, hvis det er et ønske.

Har du spørgsmål til ovenstående, er du meget velkommen til at kontakte os på info@jyderuphojskole.dk.