LÆS MERE

FØLG OS PÅ FACEBOOK

LANDMAND ELLER AKTIVIST
FOR VERDEN

Mange drømmer om at flytte ud på landet og dyrke jorden, men hvordan gør man. Om du vil være landmand eller aktivist for verden, på Jyderup Højskole vil vi gerne hjælpe dig på vej.

Kom med på Det Lille Jordbrug

På Det Lille Jordbrug kommer du helt bogstaveligt ud og prøver livet på landet. Hvordan er det egentlig at bo derude blandt dyr og fuglekvidder, og hvad gør man for at få planter til at gro? Svaret finder du med Det Lille Jordbrug. Det kører fra Marts til August, hvor du er i praktik på et lille landbrug, afbrudt af 12 ugers højskole fordelt over de seks måneder.

Bliv Grøn Guerilla

På Grøn Guerilla får du også fingrene i jorden eller i bierne i skolens lille have med to bistader. Samtidig snakker vi om klima, miljø, politik, forsøger at leve så bæredygtigt som muligt og forhåbentlig også puste til vores indre aktivist. Du vil få mod til at kræve en bedre og mere bæredygtig fremtid.

Både på Det Lille Jordbrug og Grøn Guerilla tager du et stærkt fællesskab og netværk med dig, som du kan trække på efter højskolen. Så når du står derude, og ikke ved hvor du kan købe en ged, eller mangler en ven til den næste demonstration, så har du nogen at ringe til.

Læs mere om: Det Lille JordbrugGrøn Guerilla