LÆS MERE

FØLG OS PÅ FACEBOOK

MUSIKER – KUNSTNER – FORFATTER?

Vi mener, at man skal forfølge sine drømme, også når det er svært. Drømmer du om et liv med musik, kunst, litteratur, så kan et ophold på Jyderup Højskole være et skridt på vejen, både fagligt og menneskeligt.

Lær nyt og prøv det af

På alle vores linjer lærer du noget nyt eller bliver bedre, til det du allerede kan og ved. Men endnu vigtigere, så får du lov, at prøve tingene af i virkeligheden. Vores musikere på både Levende Musik og Elektronisk Musik, skal lave rigtige optagelser og stå på rigtige scener foran et rigtigt publikum. Ikke bare i Jyderup men også i København. Det samme gælder forfatterne, der får mulighed for at læse højt for et rigtigt publikum og få et gennemarbejdet projekt eller produkt med hjem.

På kunst kommer du igennem mange forskellige genrer, og kan derigennem finde dine styrker og interesser, og selvfølgelig slutter vi af med en udstilling. Har du brug for hjælp til at søge videre i kunstens verden, kan vi rådgive og hjælpe dig.

Nyt netværk

På højskole får du muligheden for at opbygge kompetencer, som kan bringe dig videre i dit liv eller din karriere. Lige så vigtigt, får du også et stærkt netværk, du kan trække på senere, både blandt lærere og elever, men også til de kunstnere og musikere du møder på workshops og events på skolen.

Læs mere om: Levende MusikElektronisk MusikSkriveholdKunst