SKOLEKREDSEN

Udover bestyrelsen og ordinære medlemmer, består skolekredsen af omkring 200 mennesker heriblandt:

Alan Klitgaard
Arne Würgler
Allan Olsen
Georg Metz
Goodiepal
Leif Lønsmann
Mikael Ryberg Kristensen
Niels Hausgaard
Otto Bro-Jørgensen
Paolo Russo
Søren Søndergaard
Niels Ole Frederiksen

TILMELDING TIL SKOLEKREDSEN

Ønsker du at blive medlem af Jyderup Højskoles skolekreds, så kontakt os her, eller fang os på telefon +45 59 22 44 80

Der vil løbende blive afholdt arrangementer på højskolen som kun er for skolekredsmedlemmer.

Årligt kontingent for standard medlemsskab: 100 kr.

Støttemedlemsskab med ét års fri adgang til åbne arrangementer: 800 kr.

BESTYRELSEN

KNUD VILBY
Formand

bestyrelse-knud-vilbyKnud Vilby er journalist med speciale i Afrika og i miljø-, klima og udviklingsspørgsmål, samt sociale spørgsmål. Var medlem af chefredaktionen på Dagbladet Information 1972-79. Har været freelancer siden 1985. Er bl.a. tidligere formand for Mellemfolkeligt Samvirke (1991-1997), Dansk Forfatterforening (1998-2004) og Socialpolitisk Forening.  I dag formand for Plums Fond for fred, økologi og bæredygtighed. Medstifter og i bestyrelsen for FairFishing, Somaliland. Vokset op i Gevninge mellem Roskilde og Holbæk.

PETER HOLST
Næstformand

bestyrelse-peter-holstPeter Holst – født 1948 – gift, 3 børn, 3 børnebørn. Bosat på landet. Cand. mag. I dansk og historie, eksamineret psykoterapeut (gestalt og kognitiv). Selvstændig konsulent – kriseberedskab, coaching, psykoterapi. Formand for foreningen UDVEJ, næstformand i Radikale Vælgerforening Holbæk, næstformand i Jyderup Højskole, aktiv med udvikling af landdistrikter og aktivering af ledige på kontanthjælp.

EBBE NORDAL

bestyrelse-ebbe-nordahl

Ebbe Nordal, 79 år. Bosiddende i Jyderup. Læreruddannet. Lærer i 15 år. Videreuddannelse i Voksenpædagogik. Har arbejdet med et projekt om samfundsorienterende lejeskoler og studierejser. Undervist på og været leder af en daghøjskole og et grønt udviklingsprojekt. Medlem af Jyderup Lokalforum.

IDA MØLLER

bestyrelse-ida-moeller

Jeg har siddet i bestyrelsen siden stiftelsen i 2012. Jeg er uddannet pædagog og har været børnehaveleder i hele mit arbejdsliv i tre forskellige kommuner. Jeg har altid været og er aktiv i såvel politik som i foreninger. At have en bred berøringsflade i Holbæk giver mulighed for at knytte kontakter til Jyderup Højskole. – Jeg finder det som en vigtig opgave at tilføre børn, unge og voksne sociale kompetencer samt indsigt i det kulturelle liv og kendskab til politik og demokrati.

MASS MADSEN

Murersvend, kultur og musik entreprenør, vinavler og eventyrer med et stort højskolehjerte. Bosat i Tisvildeleje.

GITTE JAKOBSEN

Gitte Jakobsen er journalist og specialiseret i udviklingskommunikation og kulturmøder. Hun er aktiv i den danske NGO, Spor Media og organiserer f.eks. turneer i Danmark for børne- og ungdomskulturgrupper fra lande i Syd. Bor i øko-fællesskabet Tranehøj i Snertinge – få kilometer fra højskolen.

BENT WERNAY

Jeg har fulgt højskolen de seneste år og været en del af det frivillige team samt deltaget som elev på kunst linien et semester. Jeg vil gerne bidrage til at højskolen er et sted hvor mennesker trives. Jeg er Uddannet lærer fra Grønlands Seminarium. Jeg er født i 1948, bor i Bennebo er gift med Doruth.