NB! – Fejl i tidligere mailadresse, send eller gensend venligst ansøgninger til info@jyderuphojskole.dk

10. februar 2020
Kommunikationsmedarbejder

Jyderup Højskole er en nyere folkehøjskole i en hastig udvikling, og nu søger vi en kommunikationsmedarbejder med interesse for samfund, politik, bæredygtighed, kunst og kultur.

Du skal have et kendskab til og erfaring med formidlingen af disse emner overfor højskolens målgrupper af
elever og kursister

Arbejdsopgaver
Du kommer til at være omdrejningspunkt for højskolens eksterne kommunikation i forhold til presse og sociale medier.

Det vil sige:
• Du skriver artikler til pressen om højskolens aktiviteter
• Du skriver nyheder og redigerer vores nyhedsbrev
• Du vedligeholder og skaber indhold til vores hjemmeside, samt vores Facebook, Instagram og Twitter- konti.

Kompetencer
• Du arbejder journalistisk, skriver godt, præcist og fejlfrit, og kan formidle stof til ungdomsmålgrupper mellem 18-30 år .
• Du har erfaring i forhold til digital kommunikation og sociale medier
• Du er selvstændig og initiativrig, og vil hurtigt kunne tage ansvaret for dine arbejdsopgaver i tæt samarbejde med lærere og forstander

Noget for dig?
Stillingen er deltidsstilling på 20 timer og kan evt. suppleres op til en fuldtidsstilling med undervisning i podcast, sociale medier mm. Stillingen ønskes besat 1. marts 2020 eller hurtigst muligt.
Løn efter aftale.

Ansøgning sendes til info@jyderuphojskole.dk