Stillingsopslag:

Jyderup Højskole søger ny forretningsfører 

På Jyderup Højskole tænkes der stort og ambitionerne er høje. Vi er i en transformationstid, hvor vi gentænker interne strukturer og planlægger højskolens fremtid. Der er mange spændende muligheder og udfordringer, som vi gerne vil løse – heriblandt fokus på at erhverve og renovere vores smukke gamle lystslot Sølyst ved Skarresø, som er højskolens fundament. Samtidig vil vi skabe nye forretningsmodeller, der understøtter Jyderup højskoles visionære virke og økonomi.

Højskolen er endelig tilbage i højt gear efter den velkendte nedlukning. Vi har god søgning på vores korte og lange kurser, og vi har åbnet op til byen og lokalområdet igen. Skolens nye forstander har igangsat nye dagsordener og sat nye skibe i søen – og et vigtigt indsatsområde er etableringen af et nyt sekretariat. Jyderup højskole søger derfor en forretningsfører med tiltrædelse den 1. december 2021.

Som forretningsfører bliver du ansvarlig for, at økonomien på højskolen er sund og stabil. Du skal derfor, i samarbejde med højskolens forstander og bestyrelse, være med til at udarbejde både budgetter, periodeopfølgninger og årsregnskaber samt sikre højskolens likviditetsstyring. Derudover skal du også lave løbende bogføring, afstemninger, indberette til forskellige styrelser og fonde samt håndtere løn og honorarer til både vores faste personale og alle de spændende gæstelærere, kunstnere og foredragsholdere, der besøger og underviser på skolen. 

Du vil referere til forstanderen og dine nærmeste kollegaer i sekretariatet bliver sekretæren og kommunikationsmedarbejderen. Vi ønsker os et dynamisk sekretariat med forskellige kompetencer og hvor vi hjælper hinanden, når der er behov for det. Nogle af de dyder vi sætter højt på Jyderup Højskole, er hjælpsomhed, samarbejde og det at løfte i flok, når det er nødvendigt.

Økonomi- og forretningsudvikler med kærlighed til højskolelivet

Som vores nye kollega kommer du til at være forstanderens tætte sparringspartner. Vi forestiller os, at du har:

  • kvalifikationer til at skabe rammerne for en stabil og sund økonomi
  • viljen og beslutsomhed til at skabe gode økonomiske og strukturelle rammer for vores arbejde – både for højskolen som helhed, men også for sekretariatet, lærerkollegiet, det tekniske personale og bestyrelsen
  • ambitioner om at medvirke til at videreudvikle forretningsdelen af Jyderup Højskole
  • drivkraft, ihærdighed og idérigdom til at etablere nye forretningsmuligheder samt finansiering af disse (fx via fondssøgning)
  • indgående erfaring med skoleøkonomi – gerne fra en højskole eller efterskole
  • godt kendskab til økonomiprogrammet KOMIT – vil være en fordel
  • glæde ved at være sammen med unge nysgerrige mennesker, som du dagligt vil møde mange af i sekretariatet 
  • lyst til at være en del af et levende miljø, hvor du også deltager i skolens arrangementer og giver en hånd med til det praktiske arbejde, når det er nødvendigt – eller bare af lyst
  • Mulighed og lyst til at arbejde på højskolen 30 timer om ugen

Du kommer til at spille en helt central rolle på højskolen, hvor du både skal arbejde meget selvstændigt og samtidig være holdspiller. 

Løn efter kvalifikationer. 

Yderligere oplysninger

Kontakt forstander Gert Møller Jensen på mail: gert@jyderuphojskole.dk for flere informationer om stillingen.

Ansøgning

Din ansøgning skal sendes til gert@jyderuphojskole.dk. Skriv forretningsfører i emnefeltet. Ansøgningsfrist 17. oktober. Vi afholder samtaler i uge 43 på Jyderup Højskole.