DATO

19. – 25. maj
2019

PRISER

VÆRELSE
5000 kr. pr. uge
(Inkl. kost, logi og undervisning)

(Tillæg enkeltværelse: 500 kr.)

I TELT
3000 kr. pr. uge
(Inkl. kost og undervisning)

Når du har tilmeldt dig, sender vi en mail med videre oplysninger om betaling. (Find tilmeldingsformularen nederst på siden)

FØLG OS PÅ FACEBOOK

INFORMATION og TILMELDING til
JYDERUP
ACCORDION TRÆF
Forår 2019

Kresten Osgood og Poul-Henrik Jensen har endnu en gang lagt rammerne og indholdet for Jyderup Accordion 2019. Denne gang i en forårsudgave med musik og højskolelivet med morgensamlinger, fortællinger og foredrag i en skøn blanding

UNDERVISERE

LEE RANALDO
Guitar

MARCUS ROJAS
Tuba

JACK WRIGTH
Saxophone

AXEL DÖRNER
Piano, Trumpet

LADONNA SMITH
viola

CHRIS CUTLER
Drums

KURSUSLEDER – KRESTEN OSGOOD

En af Danmark mest benyttede trommeslagere og har gjort det med adskillige internationalt famøse musikere i ligeså adskillige konstellationer

Sjette gang tovholder og arrangør af Jyderup Accordion Træf

KURSUSLEDER – POUL-HENRIK JENSEN

Udover at have det øverste ansvar for skolen, underviser Poul-Henrik i kulturledelse og er gennemgående ved skolens morgensamlinger.

Poul-Henrik er 56 år og elsker at undervise og fortælle. Han er uddannet som diplom journalist og læser historie. Han har arbejdet inden for fagbevægelsen, politik, kunst & musik og har en højskolebaggrund fra blandt andet Esbjerg Højskole, Sdr. Felding Højskole og Engelsholm Højskole (forstander).

E-mail: ph@jyderuphojskole.dk

TILMELDING

VIGTIGT:  Det er et lovmæssigt krav at indtaste CPR-nummeret.  Hvis du ikke har et dansk CPR-nummer vil vi bede dig om at indtaste din fødselsdato (dd.mm.yy)

Jeg giver hermed samtykke til at videoer og fotos af personer eller stemmningsbilleder, der bliver produceret i løbet af højskoleopholdet, må offentliggøres til digital markedsføring for Jyderup Højskole fx på Jyderup Højskoles hjemmeside, facebooksider, YouTube kanal, Instagram profil eller lignende.

Desuden giver jeg samtykke til markedsføring på tryksager, som fx nyhedsbrev, velkomstfolder eller andet eksternt målrettet informativt materiale.
Jeg kan til enhver tid tilbagekalde mit samtykke.

Jeg er indforstået med, at jeg ved min tilmelding til Jyderup Højskole samtidig accepterer højskolens handelsbetingelser og behandling af persondata samt markedsføring som beskrevet ovenfor.
(Se Jyderup Højskoles handelsbetingelser og behandling af persondata her)