DATO

31. juli – 6. august 2022

PRISER

4500 kr. pr. uge
(Inkl. kost, logi og undervisning)
(Tillæg enkeltværelse: 500 kr.)

FØLG OS PÅ FACEBOOK

Den bæredygtige have og det grønne køkken

31. juli – 6. august 2022

Kurset i den bæredygtige have og madlavning er for dig, som gerne vil vide mere om, hvordan du kan gøre din have og kost mere bæredygtig. Kurset giver dig input til at dyrke flerårige grønsager, bruge skovhave principper og forbedre jorden gennem mest mulig samarbejde med naturen. Og så handler om det om at lave smagfulde grønne retter af det, som du selv dyrker.

Du får inspiration til, hvordan bæredygtigt havebrug og madlavning bidrager til en bæredygtig omstilling i samfundet. Der vil oplæg fra erfarne praktikere, men du skal også ud og have jord under neglene og i køkkenet og smage til.

Vi garanterer, at notesbogen bliver fyldt med ideer på et Sølyst slot, der ligger ved en smuk sø og skov.