søndag 11. juli

–  4500 kr. pr. uge

Kultegning og perception

Sommerkursus 11. juli – 17. juli 2021

Sommerkurset er for dig, som vil fordybe dig i tegningens verden i en hel uge. Vi skal arbejde med aflæring og det at se, for som man siger ‘at tegne er at se’. Vi fortolker og oversætter når vi tegner, for det handler om at kommunikere visuelt.

Tegning kræver tid og tålmodighed, men det kan være det mest afstressende og givende man kan beskæftige sig med. Vi vil arbejde med forskellige teknikker i løbet af ugen, såsom blindtegning og opstillinger, som udfordrer sanserne. Der kommer præsentationer af billedkunstnere, som arbejder med tegningen som medie og et historisk indblik i opstillingen som kunstneriske metode.

Vi tegner i store formater, og hvis vejret er til det, er vi udenfor med staffelier. De fleste øvelser bliver på tid for at afhjælpe angsten for papirets hvide flade. Kulstifter er vores primære tegneredskab, så husk at medbringe tøj derefter. Alle niveauer er velkomne på holdet – for alle kan tegne.

Med forbehold for ændringer

Underviser – Billie Maya Johansen

Billie interesserer sig for sammenhængen mellem det sociale og det politiske og for fænomener fra vores tid og liv, med en god portion underspillet humor oveni. Med Billie som lærer kan du forvente et seriøst modspil, når du skal udvikle og træne din kreative og abstrakte tænkning. Det drejer sig om at lukke en anelse af for de mange muligheder, vi har, og i stedet kigge indad og finde det skabende og legende i sig selv.