søndag 11. juli

Kunst & Keramik – sommerkursus

11. juli – 17. juli 2021

UNDERVISER – Billie Maya Johansen

Billie interesserer sig for sammenhængen mellem det sociale og det politiske og for fænomener fra vores tid og liv, med en god portion underspillet humor oveni. Med Billie som lærer kan du forvente et seriøst modspil, når du skal udvikle og træne din kreative og abstrakte tænkning. Det drejer sig om at lukke lidt af, for de mange 1000 muligheder vi har i dag og i stedet kigge indad og finde det skabende og legende i sig selv.

UNDERVISER – Anne Mette Schultz

Anne-Mette er uddannet billedhugger fra Det Kongelige Kunstakademi i København (2008-14), og har sin egen kunstneriske praksis, hvor hun arbejder med skulptur, kollageteknikker og med stemmen. Hun særlig interesse for former og sprogets flertydighed. Her trækker hun dog på sin uddannelse som keramiker.