søndag 25. juli

MUSIK MED KLAUS PINDSTRUP
Information og tilmelding – sommerkursus
25. juli – 31. juli 2021

Oplev en unik uge i folkemusikkens tegn og bliv bedre på dit instrument eller lær et nyt.

Udgangspunktet er dig, uanset hvilket niveau du er på. Vi tilbyder undervisning i violin, bas, guitar og harmonika. Du lærer at komponere, improvisere og fange dit publikum som solo eller sammen med andre.

Med Klaus Pindstrup er musikken og sammenspillet i centrum, ikke det enkelte instrument.

Klaus er en af Danmarks bedste violinister og harmonikaspiller, og han er tidligere lektor på musikkonservatoriet. Han er idémand bag Himmerlands Folkemusikskole og udfolder sig samtidig aktivt på den danske musikscene.

UNDERVISER:  Klaus Pindstrup

Klaus er en af Danmarks bedste som violinist og harmonikaspiller og tidligere lektor på musikkonservatoriet. Han er idémand bag Himmerlands Folkemusikskole og udfolder sig samtidig aktivt på den danske musikscene.