15. marts

PRIS

HVOR?

Sølystvej 2, 4450 Jyderup

Hold dig opdateret på vores arrangementer, ved at like os på facebook.

KONCERT med SMELT

Smelt – Anders Børup & Randi Pontoppidan

Den vokal-elektroniske duo Smelt skaber musik, som strækker sig fra åbne landskaber til intime celler. Med stemme og effektmaskiner udforsker de to sangere musikken, så uopdagede universer folder sig ud hver eneste gang.

Smelt laver organiske klangflader, støj, melodiser, tung bas, pulserende beats, bevægende harmonier og meget mere. Stemmerne fletter sig ind og ud af hinanden og sig selv, improviseret i nuet.

Til koncerten optræder også eleverne på Jyderup Electronic med egen musik.

______

Om musikerne i Smelt:

Anders Børup arbejder som sanger/musiker med fokus på det legende og personlige. Det kommer til udtryk i lyd- og stemmeimprovisationer i samarbejde med sangere og musikere.

Anders Børup har arbejdet med lyd og stemmen hele livet igennem, fra børneopera, lydkor og raketbands – til lydkunst, live performance, computerspil og computermusik. Hans lyd- og stemmearbejde tager udgangspunkt i elektronisk bearbejdning af reallyde fra omgivelser og fra stemmen – fra det genkendelige til det abstrakte.
www.tonehoved.dk

Randi Pontoppidan er sanger, soundpoet og komponist og arbejder i et musikalsk bredt spektrum med genrer og lyde, der refererer til både jazz, klassisk, nordisk folklore og afrikanske rytmer. Ved brug af loop- og ekkomaskiner bruger hun stemmen som instrument.

Randi har i en årrække turneret verden rundt med det verdenskendte vokalensemble Theatre of Voices, og har i den forbindelse optrådt i både Royal Albert Hall i London og Carnegie Hall i New York. www.randipontoppidan.com

www.facebook.com/Smelt-1215046261899876/

15 marts kl. 19.30