søndag 8. juli
– lørdag 14. juli

–  4000 kr. pr. uge

Når du har tilmeldt dig, sender vi en mail med videre oplysninger om betaling.
Find tilmeldingsformularen nederst på siden.

INFORMATION OG TILMELDING TIL
Elektronisk musikproduktion: Komponér, producér og udfør
søndag 8.  juli – lørdag 14.  juli 2018

Jyderup Højskoles sommerkursus i Elektronisk Musik er både for dig som vil udvikle din tekniske kunnen, dine kreative evner og dine performance-færdigheder, og for dig som er helt ny og vil kickstarte med elektronisk musik. På Jyderup Højskoles sommerkursus i elektronisk musik er der plads til alle genrer og alle niveauer.

Du har workshops og undervisning med nogle af Danmarks førende kunstnere i dagtimerne, og hver aften er der en aftenaktivitet, f.eks  en koncert, et foredrag, bålaften, filmvisning og andet. Du har hele ugen adgang til Jyderup Electronic’s udstyr og studier, og højskolen ligger midt i den flotteste natur, som der også er tid til at nyde.

Kursets underviser 2018 er Henrik Sundh (Dodebum).

Jyderup Højskole har hjemme på det smukke historiske slot Sølyst i Jyderup, som ligger midt i den vestsjællandske natur med skov og sø uden for vinduet – kun en time fra København i direkte tog og bil. Skolen har sine egne kanoer, sauna, hytte på tømmerflåde, shelters samt bål og grill faciliteter.

UNDERVISER – HENRIK SUNDH

Henrik Sundh (Dodebum) er komponist, producer, musiker og underviser uddannet fra Rytmisk Musikkonservatorium 2000 med klaver som hovedinstrument. Har en lang erfaring fra musikbranchen. Optræder under navnet Dodebum og har bl.a udgivet 3 EP’er på bleep.com, og spillet en lang række elektroniske improvisationskoncerter. Han vandt i 2005 to Danish Music Awards, med synth-krautrock-impro-bandet Autofant, og kultbandet Tys Tys.

Henrik Sundh er underviser på Jyderup Højskoles linje for elektronisk musik, Jyderup Electronic, og kursusleder på sommerkurset.

TILMELDING

VIGTIGT:  Det er et lovmæssigt krav at indtaste CPR-nummeret.  Hvis du ikke har et dansk CPR-nummer vil vi bede dig om at indtaste din fødselsdato (dd.mm.yy)