DATO

søndag 5. august
– lørdag 11. august

2018

PRISER


–  4000 kr. pr. uge
(Inkl. kost, logi og undervisning)

(Tillæg enkeltværelse: 500 kr.)

Dagselev
3000 kr. pr. uge
(inkl. kost og undervisning)

Når du har tilmeldt dig, sender vi en mail med videre oplysninger om betaling. (Find tilmeldingsformularen nederst på siden)

FØLG OS PÅ FACEBOOK

INFORMATION OG TILMELDING TIL
Litteratur

Forlaget Gladiator og Jyderup højskole inviterer til litterært sommerstævne under overskriften:

PROCESSER

fordøjelsesprocesser, tankeprocesser, samfundsprocesser, arbejdsprocesser og kunstneriske processer

 

Sommerkurset Litteratur, fra 5. -11 aug. handler om at læse og skrive. Kurset undervises af kompetente forfattere fra forlaget gladiator og giver dig indblik og indsigt i den nye litteratur. Jyderup højskole og de smukke naturomgivelser udgør rammen omkring seks forskellige hold:

Art writing ved Ida Marie Hede

Skrivehold med opgaver ved Hans Otto Jørgensen

skrivehold uden opgaver (tekstlæsning/manuskript) ved Mette Zingenberg

tegneserie ved Halfdan Pisket

læsehold ved Andreas Pedersen

lydmontage ved Nadia Josefine El Said

Undervisningen på samtlige hold er intensiv og udover en erfaren lærer er der tilknyttet en assistent.

Kurset er åbent for alle og er foruden fyldt med foredrag, udflugt, koncerter og ikke mindst rigtig god mad lavet af sunde og grønne lokale fødevarer.

Glæd dig til en spændende og koncentreret uge spækfyldt med nye oplevelser, inspiration, fordybelse og kreativ udfoldelse.

UNDERVISER – Ida Marie Hede

Ida Marie Hede er uddannet fra Forfatterskolen i 2008 og er derudover MA i Aural & Visual Culture fra Goldsmiths College i London.  Ida har udgivet seks bøger, senest ‘En To Tre’ på Forlaget Gladiator. I 2017 udkommer prosabogen ‘Bedårende’ på samme forlag. Ida har bl.a. undervist på Holbæk Kunsthøjskole, Kunstakademiet i København, Project Art Writing i Aarhus, og hun er fast underviser på Gladiatorskolens Forfatterskole og kurset Art Writing. For spørgsmål kontakt Ida på ida.bertelsen@gmail.com

UNDERVISER – Mette Zingenberg

Mette Zingenberg er uddannet fra Gladiators forfatterskole, og er derudover underviser på Gladiators 1-årige forfatteruddannelse i København og Den fynske Forfatterskole i Odense.  Mette debuterede med novellesamlingen Min lille horror i 2016.

TILMELDING

VIGTIGT:  Det er et lovmæssigt krav at indtaste CPR-nummeret.  Hvis du ikke har et dansk CPR-nummer vil vi bede dig om at indtaste din fødselsdato (dd.mm.yy)