DATO

søndag 5. august
– lørdag 11. august

2018

PRISER


–  4000 kr. pr. uge
(Inkl. kost, logi og undervisning)

(Tillæg enkeltværelse: 500 kr.)

Dagselev
3000 kr. pr. uge
(inkl. kost og undervisning)

Når du har tilmeldt dig, sender vi en mail med videre oplysninger om betaling. (Find tilmeldingsformularen nederst på siden)

FØLG OS PÅ FACEBOOK

INFORMATION OG TILMELDING TIL
Litteratur

Mød den nye litteratur og læs og skriv i samarbejde mellem
Forlaget Gladiator og Jyderup Højskole.

Sommerkurset Litteratur  fra 5. -11 aug. giver dig indblik og indsigt i den nye litteratur, under rammer der indbyder til fordybelse og med talentfulde undervisere fra Forlaget Gladiator.

Hele kurset sker i et kreativt miljø i smukke inspirerende naturomgivelser i historiske rammer på det gamle slot med navnet Sølyst i Jyderup (kun en time fra København i direkte tog). Skolen har sine egne kanoer, sauna, hytte på tømmerflåde, shelters samt bål og grill faciliteter.

Kurset er åbent for alle og er foruden fyldt med foredrag, udflugt, koncerter og ikke mindst rigtig god mad lavet af sunde og grønne lokale fødevare. (Mulighed for at være vegetar, veganer og glutenfri)

Glæd dig til en spændende og koncentreret uge spækfyldt med nye oplevelser, inspiration, fordybelse og kreativ udfoldelse.

UNDERVISER – Ida Marie Hede

Ida Marie Hede er uddannet fra Forfatterskolen i 2008 og er derudover MA i Aural & Visual Culture fra Goldsmiths College i London.  Ida har udgivet seks bøger, senest ‘En To Tre’ på Forlaget Gladiator. I 2017 udkommer prosabogen ‘Bedårende’ på samme forlag. Ida har bl.a. undervist på Holbæk Kunsthøjskole, Kunstakademiet i København, Project Art Writing i Aarhus, og hun er fast underviser på Gladiatorskolens Forfatterskole og kurset Art Writing. For spørgsmål kontakt Ida på ida.bertelsen@gmail.com

UNDERVISER – Mette Zingenberg

Mette Zingenberg er uddannet fra Gladiators forfatterskole, og er derudover underviser på Gladiators 1-årige forfatteruddannelse i København og Den fynske Forfatterskole i Odense.  Mette debuterede med novellesamlingen Min lille horror i 2016.

TILMELDING

VIGTIGT:  Det er et lovmæssigt krav at indtaste CPR-nummeret.  Hvis du ikke har et dansk CPR-nummer vil vi bede dig om at indtaste din fødselsdato (dd.mm.yy)