mandag 30. juli
– søndag 5. august

–  4000 kr. pr. uge

Når du har tilmeldt dig, sender vi en mail med videre oplysninger om betaling.

MUSIK MED RØDDER
information og tilmelding

Bliv bedre på dit instrument eller lær et nyt.  Vi tilbyder undervisning i violin, bas, guitar og harmonika. Vi spiller både sammen og hver for sig, lærer om musikforståelse, stemninger og musikhistorie. Al undervisere er  dygtige og aktive kunstnere fra den danske musikscene.

Årets undervisere er Klaus Pindstrup, Kaj Bertelsen og Per Worm.

Jyderup Højskole har hjemme på det smukke gamle slot Sølyst i Jyderup, som ligger midt i den vestsjællandske natur med skov og sø lige udenfor vinduet – kun en time fra København med direkte tog og bil. Skolen har sine egne kanoer, sauna, hytte på tømmerflåde, shelters samt bål og grill faciliteter.

KAJ BERTELSEN – HARMONIKA

Kaj er harmonika-spiller af guds nåde i den folkelige tradition og tillige en fantastisk historiefortæller med vanlig underspillet nordjysk humor. Han er også formand for Danske Harmonikaspilleres Landsforbund og har i mange års erfaring med undervisning på forskellige højskoler.

POUL-HENRIK JENSEN – KURSUSLEDER

Udover at have det øverste ansvar for skolen, underviser Poul-Henrik i kulturledelse og er gennemgående ved skolens morgensamlinger.

Poul-Henrik er 56 år og elsker at undervise og fortælle. Han er uddannet som diplom journalist og læser historie. Han har arbejdet inden for fagbevægelsen, politik, kunst & musik og har en højskolebaggrund fra blandt andet Esbjerg Højskole, Sdr. Felding Højskole og Engelsholm Højskole (forstander).

E-mail: ph@jyderuphojskole.dk

KLAUS PINDSTRUP – VIOLIN

Klaus er en af Danmarks bedste violinister og så er han tidligere lektor på musikkonservatoriet. I dag er han leder for Vesthimmerlandsk folkemusikskole og udfolder sig samtidig aktivt på den danske musikscene.

PER WORM – GUITAR

Per er uddannet klassisk guitarist og optræder med sin egen musik, hvor han blander comedy/sangskrivning/politik/liv og død m.m.

TILMELDING

VIGTIGT:  Det er et lovmæssigt krav at indtaste CPR-nummeret.  Hvis du ikke har et dansk CPR-nummer vil vi bede dig om at indtaste din fødselsdato (dd.mm.yy).