mandag 30. juli
– søndag 5. august

–  4000 kr. pr. uge

Når du har tilmeldt dig, sender vi en mail med videre oplysninger om betaling.

INFORMATION OG TILMELDING TIL
Musik med rødder

Bliv bedre på dit instrument eller lær et nyt.  Vi tilbyder undervisning i violin, bas, guitar og harmonika. Vi spiller  både sammen og hver for sig, lærer om musikforståelse, stemninger og musikhistorie. Alt undervisning sker af dygtige og aktive kunstnere fra den danske musikscene.

Årets undervisere er Klaus Pindstrup, Kaj Bertelsen og Per Worm.

Jyderup Højskole har hjemme på det smukke gamle slot Sølyst i Jyderup, som ligger midt i den vestsjællandske natur med skov og sø uden for vinduet – kun en time fra København i direkte tog og bil. Skolen har sine egne kanoer, sauna, hytte på tømmerflåde, shelters samt bål og grill faciliteter.

KURSUSLEDER –  KAJ BERTELSEN

Harmonika-spiller af guds nåde i den folkelige tradition og så er han også en fantastisk historiefortæller med vanlig nordjysk underspillet humor. Kaj er formand for danske harmokaspilleres landsforbund og har i mange år undervist på forskellige højskoler.

KURSUSLEDER – POUL-HENRIK JENSEN

Udover at have det øverste ansvar for skolen, underviser Poul-Henrik i kulturledelse og er gennemgående ved skolens morgensamlinger.

Poul-Henrik er 56 år og elsker at undervise og fortælle. Han er uddannet som diplom journalist og læser historie. Han har arbejdet inden for fagbevægelsen, politik, kunst & musik og har en højskolebaggrund fra blandt andet Esbjerg Højskole, Sdr. Felding Højskole og Engelsholm Højskole (forstander).

E-mail: ph@jyderuphojskole.dk

UNDERVISER – KLAUS PINDSTRUP

Klaus er en af Danmarks bedste violinister og så er han tidligere lektor på musikkonservatoriet og er i dag leder af Vesthimmerlandsk folkemusikskole.

UNDERVISER – PER WORM

Per er uddannet klassisk guitarist, men optræder selv med sin egen musik der blander comedy/sangskrivning/politik/liv og død m.m.

TILMELDING

VIGTIGT:  Det er et lovmæssigt krav at indtaste CPR-nummeret.  Hvis du ikke har et dansk CPR-nummer vil vi bede dig om at indtaste din fødselsdato (dd.mm.yy).