søndag 25. juli

–  4500 kr. pr. uge

Den Bæredygtige Have

Sommerkursus 25. juli – 31. juli 2021

Sommerkursus i Den Bæredygtige Have er for dig, som lige har fået en have eller dig, der allerede har gang i en have og gerne vil vide mere om, hvordan du kan dyrke den bæredygtigt og i samarbejde med naturen.

Kurset giver dig input til, hvordan du dyrker grøntsager, giver mere plads til naturen, bruger skovhave-principper og forbedrer jorden. Du vil også få inspiration og input til, hvordan bæredygtigt havebrug kan bidrage til en bæredygtig omstilling i samfundet, og hvordan det at dyrke mad og klimaforandringer hænger sammen både globalt og lokalt. I løbet af ugen vil der være en række oplæg fra erfarne praktikere, små praktiske øvelser og en inspirationstur i området.

Vi garanterer, at både hovedet og notesbogen bliver fyldt med ideer, som du kan tage direkte med hjem i haven og afprøve, at du får jord under neglene, og at du får en masse kontakter, som du kan dele din passion med.

NB: DER NU VENTELISTE TIL KURSET

Med forbehold for ændringer

Kursusleder – Nanna Brendholdt

Nanna elsker naturens forunderligheder og at undersøge hvordan mennesker kan leve tæt og respektfuldt med naturen. Hun er uddannet geograf og har arbejdet internationalt med skov, klimaforandringer og natur, social retfærdighed, menneskerettigheder og bæredygtighed. Hun er særligt inspireret af oprindelige folks liv med naturen og hinanden og deres arbejde med jorden. Nanna fortæller gerne historier fra de fjerneste jungler i latinamerika, magtspillet på gangene på Christiansborg og i de internationale klimaforhandlinger og om livet på landet.