Hjælp din højskole. Bestil og betal dit sommerkursus nu!

Såfremt kurset bliver aflyst på grund af regeringens tiltag mod Covid- 19,
refunderer vi alle indbetalinger

søndag 5. juli
– lørdag 1. juli

–  4000 kr. pr. uge

INFORMATION OG TILMELDING TIL
Elektronisk musikproduktion
5. juli –  11.  juli 2020

Jyderup Højskoles sommerkursus i Elektronisk Musik er både for dig som vil udvikle din tekniske kunnen, dine kreative evner og dine performance-færdigheder, og for dig som er helt ny og vil kickstarte din elektroniske musik. På Jyderup Højskoles sommerkursus i elektronisk musik er der plads til alle genrer og alle niveauer.

Du har workshops og undervisning med nogle af Danmarks bedste indenfor deres felter i dagtimerne, og hver aften er der en aftenaktivitet, f.eks en koncert, et foredrag, bålaften, filmforevisning eller andet. Du har hele ugen adgang til Jyderup Electronics udstyr og lydstudier, og højskolen ligger midt i den flotteste natur, som der også er tid til at nyde.

Kursets undervisere 2020 er Atte fra Dansk Modular, Henrik Sundh og Astrid Sonne.

Program:
Mandag d. 6. juli – tirsdag d. 7. juli er der to samtidige hold. Alle deltagerne skal tilmelde sig det ene.

Hold 1. Modular synth
En modularsynthesizerbølge skyller over verden for tiden. Formatet eurorack er idag det mest populære med en voksende skare brugere og nye brands som bringer helt nye tankegange og teknologier ind i modularverdenen.
Dansk Modular er et community hvor modularentusiaster mødes for at dele viden, jamme og dykke dybere ned i modular synthese og koncepter sammen. På sommerkurset holder Dansk Modulars Atte (a773) hands-on workshops i eurorack modularsynthese, både for dem med eget modularsystem – og meget erfaring – og for dem uden.
Jyderup Højskoles eurorack-system er til fri afbenyttelse for dem der endnu ikke har deres eget. Alternativt kan man installere den gratis modulare synthesizer “vcv rack” på sin computer.

Hold 2. Ableton Live
Workshop i Ableton Live 10 med Henrik Sundh. Du lærer at optage, sample, bruge en synthesizer, programmere beats, komponere og producere elektronisk musik i Ableton Live 10.
Holdet er som udgangspunkt rettet mod begyndere, og kræver ingen forkundskaber, men niveauet kan justeres efter deltagernes niveau og ønsker. Er du nysgerrig på at lave musik på computer? Skriver du dine egne sange og vil lære at producere selv? Er du godt igang og vil fordybe dig og lære gode tricks til din musik? Så er dette hold for dig.
Henrik Sundh er underviser på Jyderup Højskoles linje for elektronisk musik: Jyderup Electronic, og kursusleder på sommerkurset. Henrik har en lang erfaring fra musikbranchen som musiker, producer og underviser. Han optræder under navnet Dodebum som bl.a har udgivet 3 EP’er på bleep.com, og han har spillet en lang række elektroniske improvisationskoncerter. Han vandt i 2005 to Danish Music Awards med synth-krautrock-impro-bandet Autofant og kultbandet Tys Tys.

Onsdag d. 8. juli – torsdag d. 9. juli.
De efterfølgende to dage (onsdag-torsdag) holder Astrid Sonne workshop.
Astrid Sonne er de seneste år stormet frem med sin dybt originale musik med udgivelserne “Human Lines” (Escho 2018) og “Cliodynamics” (Escho 2019), fulgt op af koncerter i hele Europa bl.a. på Atonal i Berlin.
Hendes musik har en insisterende og samtidig svævende, abstrakt karakter hvor synthesizere, vokalsamples og bratsch skaber ladede elektro-akustiske rum hvor åbne, melodiske kompositioner udfolder sig.
I Jyderup vil Astrid give et indblik i sin kompositionsproces, og holde workshops i nogle af de metoder og teknikker hun bruger til at lave sin musik.

Fredag d. 10. juli har hele holdet workshop og “collab/jam” med Henrik Sundh (Dodebum).

KURSUSLEDER – HENRIK SUNDH

Henrik er underviser og kursusleder på sommerkurset i Elektronisk Musik. Han er komponist, producer og musiker uddannet fra Rytmisk Musikkonservatorium 2000 med klaver som hovedinstrument. Han har en lang erfaring fra musikbranchen, og optræder under navnet Dodebum. Han har blandt andet udgivet tre EP’er på bleep.com med instrumental elektronisk musik og spillet en lang række improvisationskoncerter.

Henrik Sundh er desuden fast underviser på Jyderup Højskoles linje for elektronisk musik, Jyderup Electronic.