søndag 4. juli

INFORMATION OG TILMELDING TIL
Elektronisk musikproduktion
4. juli –  10.  juli 2021

Jyderup Højskoles sommerkursus i Elektronisk Musik er både for dig som vil udvikle din tekniske kunnen, dine kreative evner og dine performance-færdigheder, og for dig som er helt ny og vil kickstarte din elektroniske musik. På Jyderup Højskoles sommerkursus i elektronisk musik er der plads til alle genrer og alle niveauer.

Du har workshops og undervisning med nogle af Danmarks bedste indenfor deres felter i dagtimerne, og hver aften er der en aftenaktivitet, f.eks en koncert, et foredrag, bålaften, filmforevisning eller andet. Du har hele ugen adgang til Jyderup Electronics udstyr og lydstudier, og højskolen ligger midt i den flotteste natur, som der også er tid til at nyde.

KURSUSLEDER – HENRIK SUNDH

Henrik er underviser og kursusleder på sommerkurset i Elektronisk Musik. Han er komponist, producer og musiker uddannet fra Rytmisk Musikkonservatorium 2000 med klaver som hovedinstrument. Han har en lang erfaring fra musikbranchen, og optræder under navnet Dodebum. Han har blandt andet udgivet tre EP’er på bleep.com med instrumental elektronisk musik og spillet en lang række improvisationskoncerter.

Henrik Sundh er desuden fast underviser på Jyderup Højskoles linje for elektronisk musik, Jyderup Electronic.