DATO

søndag 25. juli
– lørdag 31. juli

2021

PRISER

Almindelig elev
–  4500 kr. pr. uge
(Inkl. kost, logi og undervisning)

(Tillæg enkeltværelse: 500 kr.)

FØLG OS PÅ FACEBOOK

Kajak i naturen omkring os

Sommerkursus 25. juli – 31. juli 2021

Jyderup Højskoles sommerkursus i kajak er både for dig som har roet i nogle år og ønsker at udvikle dine ro-tekniske færdigheder og/eller få helt styr på dine redninger og rul, og for dig som er helt ny i en kajak.

Undervisningen vil primært foregå i den smukke Skarresø, som ligger lige uden for døren, men vi tager også til Sejrøbugten som ligger blot 10 minutters kørsel fra højskolen. Hvis vejret tillader det, kan vi tage på en tur til den naturskønne Nekselø, som ligger midt i Sejrøbugten, hvor der også vil være tid til at se sig lidt omkring på øen.

Vi er ude at ro næsten hver dag, så medbring praktisk tøj til hele ugen, en vandflaske og masser af godt humør. Og husk at kajak kan være stærkt vanedannende, så tag din fremtidige ro-makker under armen.

NB: DER ER VENTELISTE TIL KURSET

Program

Med forbehold for ændringer

Kursusleder – Nicolai Dahl Kristensen 

Nicolai elsker friluftsliv, dårlige jokes, musik, en god kop kaffe og kajak. Han er uddannet friluftsvejleder ved Paul Petersens Idrætsinstitut, og har roet kajak er flere år. Han har min daglige gang på True North Efterskole, hvor han blandt andet underviser i kajak. Selve det at tage på tur på vandet er for Nicolai den ideelle måde at udforske naturen i Danmark, og her er kajakken bare noget helt særligt. Nicolai elsker at pakke kajakkens luger med proviant, en god bog, halvdårlig instant-kaffe, en fiskestang og hans hængekøje for ro ud og udforske de danske kyster.