søndag 18. juli

Politik og Filosofi
Sommermøde 2021
18. – 24. juli

Studenterkredsens Sommermøde 2020 holdes som vanligt i samarbejde med Jyderup højskole. Det handler om politik og filosofi, og vi er rundt om aktuelle og historiske emner, ofte ud fra et bestemt tema. Der vil være foredrag og debatter med nogle af tidens mest vidende, inspirerende og provokerende hoveder inden for temaet, samt udflugt og musikalske indslag. Kurset henvender sig til dig, der ønsker ny viden og oplysning om tidens vigtigste spørgsmål inden for politik og filosofi, og er åben for nye synspunkter og andres meninger. Men at være gift med tiden kan ofte blive et ensomt ægteskab, derfor graver vi dybere og kommer længere rundt om tingene.

TILMELDING:

Almindelig elev: 4500 kr. pr. uge (inkl. kost, logi og undervisning).

Tillæg for enkeltværelse: 500 kr.

Der er særlig gunstige priser på tilmelding som almindelig elev for Medlemmer af Studenterkredsen: 3000 kr.

Tilmelding til særpris sker ved, at man vælger “Kostelev” og i feltet “Specielle behov” angiver, om man er medlem af Studenterkredsen.

Dagselev: 3500 kr. pr. uge (inkl. kost og undervisning).

Tilmelding sker på linket her