søndag 18. juli

3500 kr.

Politik og Filosofi

Sommermøde – 18. – 24. juli 2021

Tid er på én gang en flygtig størrelse og konstant nærværende faktor, som man både kan have og ikke have. Ifølge fysikken kan man rejse gennem den på en kartoffels overflade, mens den i litteraturen både forsvinder og jages. Teologisk set udgør den sammen med evigheden den syntese, vi kalder et menneske, der således gennemskæres både horisontalt og vertikalt. Tiden er også livets grænse i form af død, mens der på samfundsplan tales om en stadig acceleration. Samtidig bruges henvisninger til det indeværende år som argument i politiske debatter, og det er et åbent spørgsmål, om tidsånden ligger i strid med andre ånder. Tid er temaet til tiden, og Studenterkredsen tager et dybt kig ind i krystalkuglen og udforsker dens betydninger bl.a. litterært, historisk, teologisk og æstetisk. Tag derfor med på Jyderup Højskole, der – som altid – vil danne ramme om en uges foredrag, diskussion, sang og festlige stunder.

TILMELDING:

Almindelig elev: 4500 kr. pr. uge (inkl. kost, logi og undervisning).

Tillæg for enkeltværelse: 500 kr.

Der er særlig gunstige priser på tilmelding som almindelig elev for Medlemmer af Studenterkredsen: 3000 kr.

Tilmelding til særpris sker ved, at man vælger “Kostelev” og i feltet “Specielle behov” angiver, om man er medlem af Studenterkredsen.

Dagselev: 3500 kr. pr. uge (inkl. kost og undervisning).

Tilmelding sker på linket her