søndag 21. juli

Politik og Filosofi – sommerkursus
21. – 27. juli 2019

Studenterkredsens sommermøde – Politik og Filosofi

Studenterkredsens Sommermøde, Politik og Filosofi 2019 holdes som vanligt på og i samarbejde med Jyderup højskole. Vi er rundt om aktuelle og historiske emner ofte ud fra et bestemt tema. Der vil være foredrag og debatter med nogle af tidens mest vidende, inspirerende og provokerende hoveder inden for temaet. Vi planlægger også udflugt og musikalske indslag.

Følg med på hjemmesiden eller tilmeld dig og bliv løbende opdateret, når vi planlægger årets tema.

Politik og Filosofi  er til dig, der ønsker ny viden og oplysning om tidens vigtigste spørgsmål, og er åben for nye synspunkter og andres meninger. Men at være gift med tiden kan ofte blive et ensomt ægteskab, derfor graver vi dybere og kommer længere rundt om tingene. Sikkert er det, at du kommer hjem med ny indsigt, bliver rystet, forundret og forhåbentlig endnu mere nysgerrig.

Kurset består af foredrag med de meste akutelle, interessante og debatskabende foredragsholdere.

Derudover vil der være koncert, udflugt, filmfremvisning, gudstjeneste og fest.

Se mere om program, der løbende offentliggøres på Facebook

Der gives rabat til medlemmer af Studenterkredsen, så prisen for medlemmer bliver 2.300 kr.