DATO

søndag 18. juli
–  lørdag 24. juli

2021

PRISER

Kostelev
–  4500 kr.
(Inkl. kost, logi og undervisning)

Medlemmer af Studenterkredsen
– 3000 kr.

(Tillæg enkeltværelse: 500 kr.)

Dagselev
3500 kr.
(inkl. kost og undervisning)

FØLG OS PÅ FACEBOOK

Politik og Filosofi

Sommermøde – 18. – 24. juli 2021

Tid er på én gang en flygtig størrelse og konstant nærværende faktor, som man både kan have og ikke have. Ifølge fysikken kan man rejse gennem den på en kartoffels overflade, mens den i litteraturen både forsvinder og jages. Teologisk set udgør den sammen med evigheden den syntese, vi kalder et menneske, der således gennemskæres både horisontalt og vertikalt. Tiden er også livets grænse i form af død, mens der på samfundsplan tales om en stadig acceleration. Samtidig bruges henvisninger til det indeværende år som argument i politiske debatter, og det er et åbent spørgsmål, om tidsånden ligger i strid med andre ånder. Tid er temaet til tiden, og Studenterkredsen tager et dybt kig ind i krystalkuglen og udforsker dens betydninger bl.a. litterært, historisk, teologisk og æstetisk. Tag derfor med på Jyderup Højskole, der – som altid – vil danne ramme om en uges foredrag, diskussion, sang og festlige stunder.

Tag derfor med på Jyderup Højskole, der – som altid – vil danne ramme om en uges foredrag, diskussion, sang og festlige stunder. Kurset gennemføres i samarbejde med Studenterkredsen http://kredsenvartov.dk/.

Program

TILMELDING:

Almindelig elev: 4500 kr. pr. uge (inkl. kost, logi og undervisning).

Tillæg for enkeltværelse: 500 kr.

Der er særlig gunstige priser på tilmelding som almindelig elev for Medlemmer af Studenterkredsen: 3000 kr.

Tilmelding til særpris sker ved, at man vælger “Kostelev” og i feltet “Specielle behov” angiver, om man er medlem af Studenterkredsen.

Dagselev: 3500 kr. pr. uge (inkl. kost og undervisning).

Tilmelding sker på linket her