DATOER

INFORMATION OG TILMELDING TIL
Sangskrivning – sommerkursus
28.  juli – 3. august 2019

Jyderup Højskoles kursus i sangskrivning er for dig, der har interesse i omverdenen og så stor trang til at skrive og udtrykke dig gennem tekst og musik, at du ikke kan lade være. Om du er nybegynder, autodidakt, øvet eller uddannet er ikke vigtigt. Det er i stedet trangen til at skrive, formulere og udtrykke dig, der er afgørende.

På Sangskrivning får du lov at glemme dig selv og sætte dit ”jeg” på pause. I stedet for at skrive om dig selv, skriver du om og til andre. Du får mulighed for at arbejde med egne tekster, men også andres. Andres poesi og prosa kan oversættes, fortolkes, sættes musik til eller formes i en ny version.

Vi arbejder med introduktioner og fortælling på lige fod med musik- og tekstværker. Hver dag har vi et oplæg, som forhåbentlig fører til livlig diskussion bagefter. Vi arbejder både sammen på holdet, i mindre grupper eller enkeltvis, og samtidig sætter vi tid af til individuel fordybelse. Du får mulighed for sparring med kompetente lærere om dine egne tekster og musikalsk bistand og sparring.

Hver aften har vi arrangementer. Kurset kører sideløbende med kurset Musik med Rødder. Du får derfor mulighed for at møde mange musikalske genrer og musikere under dit ophold på højskolen.