Hjælp din højskole. Bestil og betal dit sommerkursus nu!

Såfremt kurset bliver aflyst på grund af regeringens tiltag mod Covid- 19,
refunderer vi alle indbetalinger

DATOER

søndag 12. juli
– lørdag 18. juli

–  4000 kr. pr. uge

INFORMATION OG TILMELDING TIL
Sangskrivning – sommerkursus
12.  juli –  18. juli 2020

Sangskrivning er historiefortælling.

Det er udgangspunktet for dette års ugekursus i sangskrivning.
Vi har allesammen tusinde historier indeni os. Spørgsmålet er bare hvordan de kommer ud og hvornår. På kurset arbejder vi med indtryk udefra og udtryk indefra. Vi fortæller inspireret af emner fra hverdagen -de sjove, triste og eftertænksomme anekdoter til de helt epokegørende livshistorier. Vi skal arbejde med dynamikken melodi og tekst imellem samt med billedsprog på en anderledes og kreativ måde.

Vi skal spille og skrive sammen og hver for sig. Der vil være individuel tekstvejledning, men vi skal også analysere og hjælpe hinanden til at skabe endnu mere fængende sangtekster formfuldendte melodier.

Du vil øve dig i at finde frem til din egen fortælling, og hvilke emner det giver mening for netop dig at skrive om. Hver dag vil der desuden være oplæg, der kan inspirere eller sætte dit eget tekstunivers i perspektiv. Det betyder ikke noget, om du er nybegynder, autodidakt, øver eller uddannet. Det er trangen til at skrive, formulere og udtrykke dig, der er afgørende. Vi møder folk, hvor de er.

Underviserne er Per Worm og Sara Grabow.

Kurset kører sideløbende med kurset Den Bæredygtige have, så der er rig mulighed for at få udvidet sine horisont.

UNDERVISER:
Per Worm

Per er uddannet klassisk guitarist fra konservatoriet og arbejder meget med humor. For ham er sangskrivning lidt ligesom filmmanuskripter: Det er altid en historie, der skal fortælles og formidles.

UNDERVISER:
Sara Grabow

Sara Grabow er uddannet fra Rytmisk Musikkonservatorium og har de senere år arbejdet intensivt med projektet Enerum, hvor hun fokuserer på arbejdet med rum, klang og tilstedeværelse i det kunstneriske udtryk. Sara har været på en lang pilgrimsvandring for at finde sin egen stemme, og deler ud af de mange erfaringer på kurset.

Læs mere om hende her: https://www.saragrabow.dk/

UGEPROGRAM