DATOER

Sangskrivning – sommerkursus

1.  august –  8. august 2021

Sangskrivning er historiefortælling.

Det er udgangspunktet for dette års ugekursus i sangskrivning.
Vi har allesammen tusinde historier indeni os. Spørgsmålet er bare hvordan de kommer ud og hvornår. På kurset arbejder vi med indtryk udefra og udtryk indefra. Vi fortæller inspireret af emner fra hverdagen -de sjove, triste og eftertænksomme anekdoter til de helt epokegørende livshistorier. Vi skal arbejde med dynamikken melodi og tekst imellem samt med billedsprog på en anderledes og kreativ måde.

Vi skal spille og skrive sammen og hver for sig. Der vil være individuel tekstvejledning, men vi skal også analysere og hjælpe hinanden til at skabe endnu mere fængende sangtekster formfuldendte melodier.

Du vil øve dig i at finde frem til din egen fortælling, og hvilke emner det giver mening for netop dig at skrive om. Hver dag vil der desuden være oplæg, der kan inspirere eller sætte dit eget tekstunivers i perspektiv. Det betyder ikke noget, om du er nybegynder, autodidakt, øver eller uddannet. Det er trangen til at skrive, formulere og udtrykke dig, der er afgørende. Vi møder folk, hvor de er.