søndag 5. juli

INFORMATION OG TILMELDING TIL
Skrivekursus – sommerkursus
5. – 11. juli 2020

Skrivekursus på Jyderup Højskole er til dig, som har lyst til at diskutere og fordybe dig i tekster i godt selskab, og til dig som allerede er i gang med at skrive, måske har et helt eller halvt manuskript i skuffen og trænger til inspiration, modspil og respons for at komme videre med det.

Du får nødhjælp til den akutte skrivekrise eller -blokering, et velvilligt prøvepublikum og kyndige blikke på dine tekster. Du får forhåbentlig også ideer til nye projekter, nye værktøjer, greb og teknikker, du kan bruge i skriften fremover. At skrive godt kræver ikke kun fokus og ro og træning – det er en social handling, og det er vigtigt at kunne opleve et fællesskab omkring det.

Undervisningen er en blanding af grundig læsning af egne tekster, oplæg om litterære metoder og teknikker, samt oplæsning fra kursister, gæster og lærere. Litteraturen skal diskuteres og bølgerne må gerne gå højt.

Underviserne er Claus Handberg og Harald Voetmann, som har undervist sammen i omkring fire år under skiftende omstændigheder. De har ofte et vidt forskelligt syn på tingene, og netop den uenighed er en god drivkraft til at få diskuteret litteraturen, som begge brænder for.

DAGSPROGRAM

• 8.00 Morgenmad