DATO

søndag 25. juli
– lørdag 31. juli

2021

PRISER

Almindelig elev
–  4500 kr. pr. uge
(Inkl. kost, logi og undervisning)

(Tillæg enkeltværelse: 500 kr.)

FØLG OS PÅ FACEBOOK

Vandring og filosofi

Sommerkursus 25. juli – 31. juli 2021

Sommerkursus i Vandring og filosofi er for dig, der ønsker at udforske livets store spørgsmål med både tanke, hjerte og krop midt i naturen.

Sammen bevæger vi os ud i de dejligt varierede sjællandske landskaber. Vi undersøger stederne, vi kommer frem til, og tager os tid til at få det hele med. Dyr og planter, kulturen i landskabet, sol og vind i ansigtet, trætte ben, duften af hav, skov og bål.

Undervejs gør vi holdt og undersøger spørgsmål, der er essentielle for ethvert menneske: Hvordan er jeg blevet til den, jeg er? Hvilke vigtige erfaringer har jeg med i bagagen? Hvad står jeg for som menneske? Hvad drømmer jeg om?

Dagenes forskellige temaer belyses med inspiration fra filosofi, psykologi, litteratur, historie, meditative traditioner samt aktuelle strømninger og begivenheder i samfundet. Undervejs er der lejlighed til individuel refleksion, notebogsskrivning, dialog på holdet og samtaler med dagens ”gå-ven”, så ånd og levende fællesskab kan vokse frem af egen kraft.

Husk solcreme, badetøj, vandflaske og rygsæk.

I samme uge afholdes kurserne Musik på Tværs, Den Bæredygtige Have og Kajak i naturen omkring os.

NB: DER ER VENTELISTE TIL KURSET

Program

Med forbehold for ændringer

Kursusleder – Jacob Andersen 

Jacob er uddannet cand. mag. i Nordisk Sprog og Litteratur fra Aarhus Universitet og Friluftsvejleder fra Oslo Universitet. Han har arbejdet med mennesker, vækst og natur hele sit liv. Efter en årrække som ledelses- og organisationsudvikler i store virksomheder som Danfoss og Rambøll grundlagde han SAMSPIL NU, som hjælper virksomheder og privatpersoner med at udvikle øget nærvær ved hjælp af mindfulness.

Læs mere om Jacob her: https://samspil.nu/jacob-andersen/