Livet på Jyderup Højskole

At gå på højskole er noget helt særligt. Her er der tid til dig, og til at du kan fordybe dig i noget, som virkelig interesserer dig, og du kan udfordre dig selv på helt nye og ukendte områder. Samtidig er højskole også et fællesskab, hvor vi gør tingene sammen og skaber nye venskaber, måske for livet. Hos os er der højt til loftet og plads til nye ideer,  og som elev er du selv med til at skabe dit ophold. Vi ser højskoleopholdet som starten på noget nyt, en ny vej, en afklaring eller ny udvikling.

Jyderup er en lille højskole, hvor vi højst er 50 elever. Det giver god tid til den enkelte elev, og det er noget nær luksus at blive undervist af vores dygtige lærere på hold med kun 6-12 elever. Det giver god tid til netop din læring og udvikling i musik, skrivning, kunst eller hvad du nu har valgt. Det giver også plads til at lære hinanden rigtig godt at kende, og efter et par måneder, er vi næsten en stor familie. De fleste bor på dobbeltværelser, og hvis du har brug for lidt alenetid, har vi rigelig plads og dejlig natur lige ud for døren.

Vi glæder os meget til at møde dig og tilbringe nogle måneder her på vores lille slot i Jyderups smukke natur.

På disse sider kan du læse mere om livet på skolen.