Livet på Jyderup Højskole

At gå på højskole er noget helt særligt. Her er der tid til dig, og til at du kan fordybe dig i noget som virkelig interesserer dig, og du kan udfordre dig selv på helt nye og ukendte områder. Samtidig er højskole også fællesskab, hvor vi gør tingene sammen og skaber nye venskaber, måske for livet.

Jyderup er en lille højskole, hvor vi højst er 50 elever. Det giver god tid til den enkelte elev og gode muligheder for at lære hinanden rigtig godt at kende. Efter et par måneder er vi næsten en stor familie. De fleste bor på dobbeltværelser, og hvis du har brug for lidt alenetid, har vi rigelig plads og dejlig natur lige ud for døren.

Vi glæder os meget til at møde dig og tilbringe de næste måneder sammen her på vores lille slot i Jyderups smukke natur.

På disse sider kan du læse mere om livet på skolen