SKOLEKREDSEN

Udover bestyrelsen og ordinære medlemmer, består skolekredsen af omkring 200 mennesker heriblandt:

Alan Klitgaard
Arne Würgler
Allan Olsen
Georg Metz
Goodiepal
Leif Lønsmann
Mikael Ryberg Kristensen
Niels Hausgaard
Otto Bro-Jørgensen
Paolo Russo
Søren Søndergaard
Niels Ole Frederiksen

TILMELDING TIL SKOLEKREDSEN

Ønsker du at blive medlem af Jyderup Højskoles skolekreds, så kontakt os her, eller fang os på telefon +45 59 22 44 80

Årligt kontingent for standard medlemsskab: 150 kr.

Støttemedlemskab med ét års fri adgang til åbne arrangementer: 800 kr.

BESTYRELSEN

Mogens Jensen

Mogens Jensen er lokal iværksætter og økologisk landmand i Bjergsted.

Louise Hausgaard

Næstformand

Louise er cand. mag. med speciale i dansk og kulturanalyse og underviser  i mikrosociologi på højskolen. Hun er en alsidig person med mange kompetencer og  projekter rundt omkring i Danmark, hvor hun virker som rådgiver og projektleder. Hun bor uden for Roskilde med sin mand og en datter.

Peter Holst

Peter Holst – født 1948 – gift, 3 børn, 3 børnebørn. Bosat på landet. Cand. mag. I dansk og historie, eksamineret psykoterapeut (gestalt og kognitiv). Selvstændig konsulent – kriseberedskab, coaching, psykoterapi. Formand for foreningen UDVEJ, næstformand i Radikale Vælgerforening Holbæk, aktiv med udvikling af landdistrikter og aktivering af ledige på kontanthjælp.

Mass Madsen

Murersvend, kultur- og musikentreprenør, vinavler og eventyrer med et stort højskolehjerte. Bosat i Tisvildeleje.

Gitte Jakobsen

Journalist med udviklingskommunikation og kulturmøder som speciale. Bor i øko-fællesskabet Tranehøj – få kilometer fra højskolen.

Lone Nikolajsen

Lone er kulturskribent på Dagbladen Information

Kirsten Devantier

Kirsten Devantier er tidligere chef for Mellemfolkeligt Samvirke og har en solid erfaring med forretningsudvikling og processer fra en række organisationer.

Pia Christiansen

Suppleant