Skolekredsen

Udover bestyrelsen og ordinære medlemmer, består skolekredsen af omkring 200 mennesker heriblandt:

Alan Klitgaard
Arne Würgler
Allan Olsen
Georg Metz
Goodiepal
Leif Lønsmann
Mikael Ryberg Kristensen
Niels Hausgaard
Paolo Russo
Søren Søndergaard
Niels Ole Frederiksen

TILMELDING TIL SKOLEKREDSEN

Ønsker du at blive medlem af Jyderup Højskoles skolekreds, så kontakt os her, eller fang os på telefon +45 59 22 44 80

Årligt kontingent for standardmedlemsskab: 150 kroner.

Støttemedlemskab: 800 kroner, der går til daglig drift af skolen og planlægning af arrangementer.

Betal på MobilePay: 99224 eller på konto: 8401-1177049

Husk at skrive skolekreds i beskedfeltet

Lena Brostrøm Dideriksen

Formand

Lena er uddannet sanger fra DR’s Pigekor og har tidligere været formand for Dansk Artist Forbund. Hendes fødder er plantet godt i det kulturpolitiske arbejde. Hun har stor erfaring med strategi- og visionsarbejde fra diverse bestyrelsesarbejde. Lena vil arbejde med Jyderup Højskole som et samlingssted, der både skal kunne rumme elever og folk udefra. Med Lena som formand vil der komme fokus på samtalen, og hvordan højskolens grundprincipper kan sættes i spil i et bredere samfundsperspektiv.

Louise Hausgaard

Næstformand

Louise er cand. mag. med speciale i dansk og kulturanalyse og underviser  i mikrosociologi på højskolen. Hun er en alsidig person med mange kompetencer og  projekter rundt omkring i Danmark, hvor hun virker som rådgiver og projektleder. Hun bor uden for Roskilde med sin mand og en datter.

Peter Holst

Peter Holst – født 1948 – gift, 3 børn, 3 børnebørn. Bosat på landet. Cand. mag. I dansk og historie, eksamineret psykoterapeut (gestalt og kognitiv). Selvstændig konsulent – kriseberedskab, coaching, psykoterapi. Formand for foreningen UDVEJ, næstformand i Radikale Vælgerforening Holbæk, aktiv med udvikling af landdistrikter og aktivering af ledige på kontanthjælp.

Mass Madsen

Murersvend, kultur- og musikentreprenør, vinavler og eventyrer med et stort højskolehjerte. Bosat i Tisvildeleje.

Gitte Jakobsen

Journalist med udviklingskommunikation og kulturmøder som speciale. Bor i øko-fællesskabet Tranehøj – få kilometer fra højskolen.

Nana Alsted

Udover at Nana tidligere har været linjefagslærer på Det lille jordbrug, har hun også været viceforstander på Jyderup Højskole. Desuden er hun med i FFD’s bestyrelse og ansat som organisationskonsulent i Bedre Psykiatri.

David Arnbjerg Leunbach

David har et lille landbrug i Brokøb syd for Jyderup, som han driver med sin kone Agnes i fritiden primært med selvforsyning som mål. Han er uddannet procesoperatør i Perth, Australien og har de sidste syv år arbejdet på en olie- og gasplatform i Nordsøen. Nu har karrieren dog taget et skift, og David er i mesterlære som tømrer.

I 2018 var David elev på Det lille jordbrug og har tidligere siddet i bestyrelsen på Nørgaards Højskole i Bjerringbro.

Pia Christiansen

Suppleant