DATO

lørdag 5. maj
– søndag 6. maj

2018

PRISER

Fuld forplejning, Inkl. overnatning
1000,-

Når du har tilmeldt dig, sender vi en mail med videre oplysninger om betaling.

FØLG OS PÅ FACEBOOK

MUSIK FOR ALLE TIL ALLE
information og tilmelding

Kursus med Klaus Pindstrup

MUSIK FOR ALLE TIL ALLE

Weekendkursus/-workshop 5.-6. maj på Jyderup Højskole med Klaus Pindstrup

Vil du lære, høre og ikke mindst spille sammen med andre? Så kom til Jyderup – unge, ældre, nybegyndere og mere erfarne musikere.

Violinisten Klaus Pindstrup, som også spiller harmonika, står i spidsen for en musikalsk forårsweekend. For Klaus er det musikken og sammenspillet, der er i centrum – ikke det enkelte instrument. Derfor er alle instrumenter velkomne – ikke kun violiner. Alle der spiller musik, kan opleve den glæde, energi og magi, musikken rummer, når Klaus spiller for!

Vi starter lørdag d. 5. maj kl. 10.00 og fortsætter dagen og aftenen ud med musikalske finurligheder for alle instrumenttyper. Søndag 6. maj kl. 14.00 slutter vi af med en lille koncert.

Pris for overnatning, fuld forplejning og undervisning: 1000,-

For yderligere oplysninger kontakt skolen på 59 22 44 80.

 

 KLAUS PINDSTRUP

Klaus er en af Danmarks bedste violinister og så er han tidligere lektor på musikkonservatoriet. I dag er han leder for Vesthimmerlandsk folkemusikskole og udfolder sig samtidig aktivt på den danske musikscene.

TILMELDING

VIGTIGT:  Det er et lovmæssigt krav at indtaste CPR-nummeret.  Hvis du ikke har et dansk CPR-nummer vil vi bede dig om at indtaste din fødselsdato (dd.mm.yy).