23. juni

GRATIS

HVOR?

Sølystvej 2, 4450 Jyderup

Hold dig opdateret på vores arrangementer, ved at like os på facebook.

SANKT HANS AFTEN I JYDERUP

Kom til Sankt Hans Aften på plænen ned mod Skarresøen ved Jyderup Højskole, og nyd en dejlig sommeraften sammen med resten af Jyderups beboere.

Sankt Hans aften d. 23. juni er ved at være en fast tradition for de fleste Jyderuppere, og der vil igen i år være både grillmad, musik, fællessang, bål, fadøl og båltaler.
Arrangementet starter kl. 18.00, hvor grillene står klar. Her har du mulighed for at grille dit eget medbragte mad eller at købe en færdig grilltallerken til til 100 kr lavet af kokken på Jyderup Højskole.
Derudover vil der være musik ved Peter Jessens swingtrio samt musiklinjerne på Jyderup Højskole. Kl. 20.30 Er der båltale ved Formanden for Jyderups Fremtid Claus Jørgen Sørensen.

Program Sankt Hans Aften 23. juni:
18.00: Grillene står tændt klar til afbenyttelse og der kan købes grilltallerkener.
19.00: Musik ved Peter Jessens Swingtrio
20.30: Båltale og fællessang
21.00 Koncert med sangskriver-elever og elektronisk musik-elever fra Jyderup Højskole.
Arrangementet er et samarbejde mellem Jyderups Erhvervsforening & Jyderup Højskole

Dato: 23 juni
Sted: På plænen foran Jyderup Højskole ned mod Skarresøen, Sølystvej 2, 4450 Jyderup.

Alle er velkomne. Arrangementet er gratis og der kan købes grillmad og fadøl.