STUDIETUR

Helt undtagelsesvist går vores næste studietur I forårssemesteret til Bruxelles, fra den 24.-29. maj. Med bus naturligvis, så vi gør det så klimavenligt som muligt. Vi skal selvfølgelig besøge forskellige EU-institutioner, møde EU-parlamentarikere og -journalister. Men vi skal også boltre os i Bruxelles store udbud af kunst, musik og litteratur.

Vi lægger vægt på at vores studieture bliver andet og mere end en almindelig grupperejse. Vi skal udforske vores omverden og blive klogere på institutioner, historier og fænomener, som påvirker vores hverdag. De seneste år har vi holdt os til Danmark, hvor vi mener, der er mange historier og steder at udforske, og vores sidste studietur gik til Nordjylland, som vi rejste tyndt på tomlen sammen med Blaffernationen.

Foråret 2020 har vi nu fået denne enestående mulighed for at komme til Bruxelles og undersøge EU, som har større indvirkning på vores hverdag, end de fleste er klar over. Turen foregår sammen med kursister fra et kortkursus om EU, og vi er derfor i stand til at gøre det for den samme pris på kun 2000 kr.

Du bliver automatisk tilmeldt studieturen ved tilmelding.