TILMELDING TIL LANGT KURSUS

TILMELD DIG HER

Navn (Dit fulde navn)*

Dit fulde cpr-nummer*

VIGTIGT: Hvis du ikke har et CPR-nummer, så skriv blot din fødselsdato i CPR-nummer feltet.

Køn*

Din e-mail*

Post nr. og By*

Hvis du vil tilmelde dig uden for de ordinære start- og slutdatoer, så vælg da “Tilmelding uden for ordinær opstart” i periodefeltet herunder. Og angiv venligst start- og slutdato i nederste felt (Eventuelle spørgsmål eller beskeder).

Periode*

Hvilken linje vil du gerne gå på?*

(Tilmelding til Det Lille Jordbrug findes separat her)

Hvilken slags elev vil du gerne være?*

Enkeltværelse (300kr. i tillæg pr. uge). Vi har meget få enkeltværelser, så det er om at være hurtig!

Kontaktperson ved akut sygdom (navn, adresse og telefon nummer.)*

Jeg har afsluttet folkeskolen med*

Gennemført ungdomsuddannelse / erhvervsuddannelse*

Specielle behov. (Sygdom, Allergi, vegetar eller andet vigtig information.)

Eventuelle spørgsmål eller beskeder

Behandling af persondata og markedsføring *

Persondata:
Jeg har på tilmelding til højskoleopholdet oplyst følsomme oplysninger som f.eks. helbredsoplysninger eller særlige kostvaner. Disse oplysninger opbevares af skolen frem til elevens ophold er afsluttet, hvorefter de vil blive slettet.

Markedsføring:
Jeg giver hermed samtykke til at videoer og fotos, enten som situationsbilleder eller portrætbilleder, der bliver produceret i løbet af højskoleopholdet, må offentliggøres til digital markedsføring for Jyderup Højskole f.eks. på Jyderup Højskoles hjemmeside, facebooksider, YouTube kanal, Instagram profil eller lignende.

Desuden giver jeg samtykke til markedsføring på tryksager, som f.eks. nyhedsbrev, velkomstfolder eller andet eksternt målrettet informativt materiale.
Du kan til enhver tid tilbagekalde mit samtykke til de brug af persondata og markedsføring skriftligt.

Jeg er indforstået med, at jeg ved min tilmelding til Jyderup Højskole samtidig accepterer højskolens behandling af persondata og markedsføring som beskrevet ovenfor.