Tilmelding til langt kursus

– 950 kr.

Engangsbeløb.
Betales ved tilmelding

*Prisen for linjefaget Dansk – Sprog og kultur er 1600 kroner per uge og Naturliv 1725 kroner per uge.

* Prisen for linjefaget Det lille jordbrug er samlet 23.680 kroner

*Fra foråret 2022 vil prisen stige til 1600 kroner per uge, mens Dansk – Sprog og kultur vil koste 1650 og Naturliv 1775 kroner per uge.

Navn (Dit fulde navn)*

Din nationalitet*

Dit fulde cpr-nummer*

VIGTIGT: Hvis du ikke har et CPR-nummer, så skriv blot din fødselsdato i CPR-nummer feltet.

Køn*

Din e-mail*

Post nr. og By*

Hvilken linje vil du gerne gå på?*

Hvis du vil tilmelde dig uden for de ordinære start- og slutdatoer, så vælg da “Tilmelding uden for ordinær opstart” i periodefeltet herunder. Og angiv venligst start- og slutdato i nederste felt (Eventuelle spørgsmål eller beskeder).

"BEMÆRK at linjen Naturliv i forårssemestret kun har start i 3. optag og Det lille Jordbrug kun har start i 2. optag Forår

Periode*

(Fra januar 2022 vil prisen pr. uge stige med 50 kroner)

Hvilken slags elev vil du gerne være?*

Enkeltværelse (300kr. i tillæg pr. uge). Vi har meget få enkeltværelser, så det er om at være hurtig!

Kontaktperson ved akut sygdom (navn, adresse og telefon nummer.)*

Jeg har afsluttet folkeskolen med*

Gennemført ungdomsuddannelse / erhvervsuddannelse*

Specielle behov. (Sygdom, Allergi, vegetar eller andet vigtig information.)

Eventuelle spørgsmål eller beskeder
(Hvis du tilmelder dig Det lille jordbrug, så skriv gerne en kort motivation for at deltage i kurset)

Behandling af billedmateriale *

Jeg giver hermed samtykke til at videoer og fotos af personer eller stemmningsbilleder, der bliver produceret i løbet af højskoleopholdet, må offentliggøres til digital markedsføring for Jyderup Højskole fx på Jyderup Højskoles hjemmeside, facebooksider, YouTube kanal, Instagram profil eller lignende.

Jeg kan til enhver tid tilbagekalde mit samtykke.

Jeg er indforstået med, at jeg ved min tilmelding til Jyderup Højskole samtidig accepterer højskolens handelsbetingelser og behandling af persondata samt markedsføring som beskrevet ovenfor.
(Se Jyderup Højskoles handelsbetingelser og behandling af persondata her)