TILMELDING TIL LANGT KURSUS

Studietur er ikke inkl. prisen

TILMELDINGSGEBYR

– 950 kr.

(Tilmeldingen er først bindende når tilmeldingsgebyret er betalt)

*Prisen for linjefaget Dansk – Sprog og kultur er 1600 kr. pr. uge

TILMELD DIG HER

VIGTIGT: Hvis du ikke har et CPR-nummer, så skriv blot din fødselsdato i CPR-nummer feltet.

Hvis du vil tilmelde dig uden for de ordinære start- og slutdatoer, så vælg da “Tilmelding uden for ordinær opstart” i periodefeltet herunder. Og angiv venligst start- og slutdato i nederste felt (Eventuelle spørgsmål eller beskeder).

(Tilmelding til Det Lille Jordbrug findes separat på informationssiden)

Behandling af persondata og markedsføring *

Persondata:
Jeg har på tilmelding til højskoleopholdet oplyst følsomme oplysninger som f.eks. helbredsoplysninger eller særlige kostvaner. Disse oplysninger opbevares af skolen frem til elevens ophold er afsluttet, hvorefter de vil blive slettet.

Markedsføring:
Jeg giver hermed samtykke til at videoer og fotos, enten som situationsbilleder eller portrætbilleder, der bliver produceret i løbet af højskoleopholdet, må offentliggøres til digital markedsføring for Jyderup Højskole f.eks. på Jyderup Højskoles hjemmeside, facebooksider, YouTube kanal, Instagram profil eller lignende.

Desuden giver jeg samtykke til markedsføring på tryksager, som f.eks. nyhedsbrev, velkomstfolder eller andet eksternt målrettet informativt materiale.
Du kan til enhver tid tilbagekalde mit samtykke til de brug af persondata og markedsføring skriftligt.