EN UGE PÅ JYDERUP HØJSKOLE

FÆLLESFAG

Fællesfag er fag, som alle skolens elever har sammen på tværs af deres linjefag.

I fællesfagene fordyber vi os i forskellige aktuelle temaer på tværs af linjerne. Vi udgangspunkt i aktuelle politiske og historiske begivenheder, som f.eks.: kommunevalget, 40 års dagen for kuppet i Chile, Den grønne omstilling og EU debat. Derudover tager vi ofte på ture i området der rummer store naturoplevelser og en rig kulturhistorie. I perioder vil vi også køre længere temaer med projektarbejde indenfor kreativitet, improvisation, formidling, organisering og projektstyring.

VALGFAG

Højskolen er fleksibel i forhold til udbuddet af valgfag idet vi tilrettelægger valgfagene i samspil med elevernes ønsker. Se valgfag for dette semester her –  VALGFAG forår 2017.

AFTENERNE

Aftnerne er frie, men der vil mindst en aften gang om ugen være en koncert, en debat, en filmfremvisning eller lignende.

WEEKENDERNE

Eleverne bestemmer selv om de vil blive på højskolen i weekenderne, der er som udgangspunkt ingen undervisning i weekenderne, men mulighed for at fordybe sig i sit eget projekt i studiet eller på værkstederne.